OUTLET - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Soffor

Finns det något viktigare i hemmet än en soffa?- Knappast. Men trotts att soffan är en så viktigt möbel kan det vara svårt att hitta den helt perfekta soffan. Här på Du-buy.se tror vi att vi har just den soffa som du behöver.

Vårt sortiment har en bred spännvidd och vi har soffor från bl.a. Bloomingville, House Doctor och Andersen Möbler som, förutom att vara bra danska varumärken, också sätter en hög standard för kvalité och design.

Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 47

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 47

Bygg din egen soffa

På House Doctors initiativ kan du med olika moduler bygga en soffa som passar perfekt i ditt hem. Och inte nog med att denna serie kommer med både hörnmoduler och moduler endast med ryggstöd, du kan också välja mellan tre olika färger. På så sätt kan du välja en färg som passar ditt hem perfekt. Är du trött på vita, svarta och gråmelerade soffor så kanske House Doctors Soffa i Beluga Grön vara ett alternativ för dig.

Minimalistisk grå soffa
Går du in för det helt minimalistiske och säkra valet då är den dekorativa Rox Soffa från Blooingville, kanske den du letar efter? Denna snygga soffa är tillverkad i härligaste ull i en läcker kvalité och har en rolig asymmetrisk form. Till dig som gilla skandinavisk inredning och älskar velour, så finns denna vackra soffa från Rox också i en unik utgåva klädd med blå velour.

Klassisk lädersoffa
Låter en klassisk lädersoffa med träben tråkigt? - tänk om. Andersen Möbler ser till att verken svart eller ek blir tråkigt, bara elegant och flexibelt. Den eleganta 2 1/2-personerssoffa är tillverkad av material av hög kvalité som ger dig bästa möjliga komfort och en soffa med lång livslängd.

Mysig nordisk inredning
Med de fine sofforna från Bloomingville, kan du skapa den helt rätta stämningen då sofforna är gjorda i nertonade färger, och låter diverse kuddar och plädar tala för sig själv. Coon soffan kan med fördel matchas med stolarna i samma serie. Coon möblerna från Bloomingville finns i färgerna svart och natur.