outlet - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sittpuff

Tycker du att det fattas något i ditt hem? Vad tror du om en sittpuff? Vi erbjuder ett stort urval från Danmarks ledande inredningsproducenter. En sittpuff är en genial produkt då den både kan användas som ett dekorativt element och som en vanlig sittmöbel. En sittpuff kan vara pricken över i i vardagsrummet men passar självklart också i husets övriga rum. Vårt urval av sittpuffar rymmer puffar av en mängd olika material då det är viktigt för oss att det finns något för var smak.

Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 28

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 28

Snygga sittpuffar i vackra material

Ull är ett populärt material då det både är komfortabelt och vackert att titta på. Notera t.ex. Bloomingville Sittpuff (Grå), som i sin vackra enkelhet kan användas till det mesta. Se också Stool S1 från Bent Hansen, som förutom i vardagsrummet också passar perfekt i tonårsrummet med sin smarta och moderna design. Är man på jakt efter en mer klassisk och formell design då kan man titta på vårt urval av sittpuffar i läder. Här har vi bl.a. House Doctor Puff Soft Brick, som utstrålar elegans och påminner om designs från det äldre danska vardagsrummet. Vill man ha en sittpuff som är dekorativ kan man satsa på House Doctor Puff Life, som med sina många hängen och snygga dekor verkligen vill dra blickarna till sig.

Färglada sittpuffar till barnenes rum
I ett barnrum kan en fåtölj se stor och klumpig ut, men en sittpuff är helt perfekt. I vårt urval av sittpuffar hittar du puffar från hela färgpaletten som man bara kan blir glad av. Hitta barnens favoritfärg eller gör en mix av färger och piffa upp vardagsrummet! Kolla in Stor Puff Pink från Sebra, eller hitta den i en annan färg eller storlek. Du kan också hitta en multifärgad sittpuff från Sebra, vi har sittpuffar till både pojkar och flickor. Om man inte gillar de klara färgerna så slå en blick på printad puff (pastell pojke), som finns i pastellfärgad blå, och också finns i pastellfärgad rosa. Pastellfärgerna är mycket populära och med sin söta design kan man nästan inte motstå dem. Varför inte inreda barnrummet ytterligare, när du ändå redan är igång?