outlet - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sidobord

På denna sida hittar du vårt enorma urval av sidobord. Sidobord är ett av de mest praktiska och smarta möbler som finns. De är enkla att lyfta, kan placeras var det finns plats och behov och kan användas till många olika saker. Vi kan alla föreställa oss hur skönt det vore om allting låg inom räckhåll. Investerar man i ett par sidobord kan den drömmen snart realiseras.

Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 60

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 60

De vackraste sidoborden till hemmet

Ställ t.ex. Bloomingville Tea Sidobord (grå) vid sidan om fåtöljen så att lördagsgodiset kan nås med en enkel handsträckning eller uppgradera soffbordet till Big Trio Bord från Pulpo, så får du massor av plats. Ett av de mest populära är Illusion Bord från Essey, som finns i svart, ice eller transparent. Bordet kommer garanterat att dra till sig uppmärksamhet som ett resultat av den vackra och unika designen.

Sidobord för alla åldrar
Ett sidobord vid sängen är alltid bra att ha. Där kan man ställa väckarklockan och lägga sina glasögon och sin bok. Vi tycker det är viktigt att ha något för alla åldrar, och det har vi verkligen. Till de minsta erbjuder vi t.ex. det söta Bloomingville nattduksbordet som fås i både blå och rosa. Det är perfekt till barnen och har dessutom lådor för extra förvaring. Till tonårsrummet eller de vuxna erbjuder vi bl.a. det smarta Studio 5 Nattduksbord från Ferm Living, som skiljer sig från det traditionella bordet med fyra ben. Detta nattduksbord charmar de flesta med sin snygga design.
Vi erbjuder också ett stort urval av pallar som också kan användas som sidobord.