outlet - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Matrumsstolar

Matrumsstolar är, antingen vi vill det eller ej, en nödvändighet i varje hem. Så varför inte välja några som är snygga och passar in i hemmet. Oavsett var de ska stå, i köket eller någon annanstans i hemmet så bör stolarna vara både funktionella, komfortabla, snygga och hållbara. 

På Du-buy.se vet vi att alla dessa kriterier är viktiga när du är på jakt efter nya stolar till hemmet. Därför har vi bara stolar av god kvalité som förenar funktion och design.

Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 33

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 33

Matrumsstolar som matchar ditt hem

Här på sidan hittar du ett stort urval av stolar i diverse färger och designs. I vårt breda sortiment hittar du varumärken som Bent Hansen, House Doctor och Ib Laursen. Vill du skapa en rustik look, kan du med fördel använda denne Ib Laursen Alex Stol. Ib Laursen har också många andra stolar som är mer neutrala och klassiska, som denna Provence stol, som finns i både vit och natur. Vill du hellre ha en modernare stol, då är den innovativa Liva Stol från Canett, precis något för dig.

Den Skandinaviska trenden
Om den nya nordiska stilen faller dig i smaken då kan du givetvis också hitta något hos oss. Bloomingville har bland annat, den vackra och eleganta Friend stol, som också kommer i en mer sofistikerad svart färg. Och är du helt såld på den nordiska trenden med mässing, då kommer du nog tycka att Bloomingvilles Mesh stol är intressant.

En hopvikbar stol behöver inte vara tråkig
Som en rolig sidospark har House Doctor designat en klassisk hopfällbar stol i vackra blå nyanser. De unika Fold It stolarna kommer att omtalas och garanterat att skilja sig från mängden. - Är du också trött på tråkiga svarta hopfällbara stolar som plockas fram när gästerna kommer, då kanske dessa stolar blir ditt nästa inköp?