outlet - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hyllor

På denna sida har vi samlat ett snyggt urval av hyllor, oavsett om du behöver en bokhylla eller vinhylla, med eller utan lådor och med eller utan hjul, så hittar du något här. En hylla är en viktig del av det strukturerade hemmet och bidrar till ett vackert och ordnat hem. Vårt urval inkluderar produkter från flera av Danmarks ledande inredningsproducenter, så det alltid ska finnas något för var smak.

Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 31

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 31

Fantastiska hyllor till hemmet

Vårt urval inkluderar bl.a. de snyggaste och mest praktiska hyllor till kontoret, vardagsrummet eller sovrummet, Se t.ex. den vackra hyllan Bloomingville Chloe Reol (Natur), som är idealisk när man vill ha det strukturerat och ordnat omkring sig. Eller den smarta Hyllan Fushion från Leitmotiv, som är ett dekorativt element i sig själv. Till vinälskaren har vi också goda nyheter, en av dessa är Hylla 24 från House Doctor, som har plats till 24 flaskor! Kan du klara dig med lite mindre så ta en titt på den lilla och enkla Metall Vinhylla (9 flaskor) från Ib Laursen.

Hyllor för alla smaker.
Det är viktigt för oss att inkludera alla målgrupper så vårt urval innehåller hyllor i en mängd olika material. Trä och metall är de mest populära så ta en titt på alla våra hyllor i trä och metall.
Ib Laursen Metall Hylla M/11 Rum är med sin rustika design och material av metall helt perfekt till både sovrum och kontor. Hyllans råa yttre och många fack ger både plats och potential för alla möjliga saker. Gillar du trämöbler bättre, då har vi Hylla M/9 fack och Tavla från Ib Laursen, så du kan få ordning på mappar och papper. Vi här på Du-buy.se gillar att ha ett stort urval av de allra bästa varorna. Därför har vi också sett till att våra hyllor har en bra kvalité och ett bra pris. Hitta eventuellt några snygga hyllor så att du åtminstone har förvaringsplats så det räcker.