outlet - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Barstolar

På denna sida har vi handplockat de finaste barstolarna från diverse varumärken och i olika prisklasser. Det ger dig möjlighet för att hitta rätt barstolar till ditt hem. Så fattas du en barstol eller bara lite vacker inredning till köket eller vardagsrummet så har du kommit helt rätt. Barstolarna finns i allsköns material och designs som alla var för sig sätter en vacker touch på hemmet. 

Stigande ordning

   

17 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

17 artiklar

Snygga barstolar för alla smaker

Se t.ex. den stora kontrasten mellan Primum barstol från Bent Hansen som med sitt klassiska uttryck ger rummet en elegant utstrålning och Magino Barstol från Umbra som med sin snygga och moderna design ger rummet en ungdomlig och modern touch. Letar man efter enkel och vacker design så titta på Bloomingville Friend Barstol som finns i flera färger. Trotts sin enkla design, är barstolen som tagen direkt från den professionella baren. Tycker man inte om en metallisk sits så erbjuder vi också Bloomingville Indus Barstol som har en ovanlig vacker sits och dessutom fås i flera färger. Det stora urvalet av barstolar gör det möjligt att hitta just den barstol man hade tänkt sig samtidigt som man är säker på att få en hög kvalité, ett lågt pris och en förståelse för det moderna.

Barstolar från de bästa varumärkena
Vi har barstolar från varumärken som Bloomingville, Bent Hansen och Umbra som alla är kända för sin höga kvalité. Alla varumärken har sin syn på hemmet, och sin egen uppfattning om de produkter de producerar, så man vet att det alltid har lagts ner en massa tankeverksamhet i produkterna. Därför har vi också en mängd andra produkter från samma varumärken, titta t.ex. på vårt stora urval av inredningstillbehör. Det är dessutom ofta erbjudande på våra barstolar och alla varor har prisgarant.