Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Möbler

Möbler måste vi ha. De används mest hela tiden – att sitta i, att sitta vid, ligga i, stå vid o.s.v. Billiga möbler finns det massor av, dyra likaså – konsten är att hitta möbler som både har ett rimligt pris och är vackra att se på. 
Här hos Du-buy.se har vi samlat våra möbler på denna sida så att du snabbt kan få en överblick över vad vi har. Kanske finns det något för dig – vi har i alla fall arbetat hårt med att handplocka möbler som både har högt bruksmässigt värde samtidigt som kvalité och design är bra!
 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 2590

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 2590

Allvärldens möbler

Gillar du praktiska möbler då är Armchair från Magis garanterat något för dig. Det är en gedigen matrumsstol som fås i flera färger och kan användas både ute och inne. Dessa stolar har en enkel design så att du själv kan kombinera färgerna som du har lust, och kan använda din kreativitet till att skapa den helt perfekta looken.

Balloon är en annorlunda ’stol’ – en sittboll i handsytt kalvskinn. Exklusivare än så blir det inte; och sittbollen är dessutom ergonomiskt korrekt. Så har du lite problem med rygg eller nacke, eller bara vill träna balansen lite är denna stol helt perfekt. Du kan ha den framför TV´n och låta den vara ett sunt alternativ till den mjuka fåtöljen.

Ska det till ett exklusivare bord, då talar vi om Esseys Illusion bord, som bl.a. finns i svart och är ett otroligt vackert och elegant bord. Bordet är inte så stort, handmålat och formgivet av John Brauer. Bordet är helt perfekt inne i huset, men också fantastiskt på terrassen om det ska avnjutas ett glas vin på kvällen.

Fattas det förvaringsplats erbjuder vi också en mängd förvaringsmöbler, bl.a. den snygga Cabinet House Hyllan från Present Time. Den består av en snygg liten hylla med två små lådor under.

Oavsett om du fattas matrumsstolar, soffbord, bänkar, hyllor eller någon annan möbel som du kan tänka dig, så erbjuder vi ett stort urval. För vi vet att möbler är oumbärliga i ett hem - det är möblerna som gör ett hem beboligt, hemtrevligt och välkomnande. Därför har möbler hos oss allra högsta prioritet och vi ser till att du får en fantastisk kvalité.

Håll ögonen på vår möbelkategori där du ofta hittar riktigt bra erbjudanden. Och kom ihåg att vi har prisgaranti, beslutar du dig för att köpa en av våra möbler så hittar du den inte billigare än hos oss.