ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mattor

Mattor är både behagliga och lyxiga att gå på samtidigt som de är ett vackert och dekorativt inslag i heminredningen. Här på sidan hittar du ett stort urval av mattor i olika storlekar, färger och former. Alla mattor du hittar på Du-buy.se är av yttersta kvalitet så att du kan behålla din vackra matta i många år framöver.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 178

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 178

Stort och brett urval
Oavsett om du tillhör gruppen som önskar traditionella mattor, den nytänkande eller något helt tredje så kan du hitta något som passar i denna kategori. Vi har ett brett urval, för två människor är ju inte lika, och detsamma gäller för heminredning. Därför erbjuder vi mattor från både Ib Laursen, Tica Copenhagen och Mette Ditmer.

Matta i svart läder
Hör du till dem som inte är rädda för att sticka ut från mängden, då är denna Ib Laursen lädermatta kanske något för dig. Mattan är tillverkad i svart läder, den förmår verkligen att sticka ut och låter dig skapa ett rum där rå är ett kärnord. Mattan finns i både grå och svart och kan också fås som gångmatta.

Är du mer för en avslappnad och boheminspirerad inredning i ditt hem, då kan vi hjälpa dig med det. Ib Laursen matta i jute med hand printat mönster, låter din personlighet stilla stråla igenom och låter dig skapa det rum som du känner dig allra mest hemma i.

På Du-buy.se hittar du mattor som denna Triangle Löpare från Mette Ditmer, som med sina små detaljer och geometriska former skapar stor personlighet i ett rum. Mattan kan med fördel både användas i köket och i hallen och är halksäker, vilket också gör den perfekt för badrummet.

Slitstarka mattor till vardagsbruk
De vackra och dekorativa mattorna från Tica Copenhagen, är speciellt designade för att vara ytterst starka och är tillverkade i slitstark polyamid som gör dem perfekta i t.ex. entrén.