0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ljusstakar

Ljusstakar måste man ha! Oavsett om vi är på väg in, eller ur, den mörka årstiden så sprider levande ljus både stämning och gott humör. Men de är lite svåra att använda utan en ljusstake. Det kan vi som tur är hjälpa dig med. Här på sidan hittar du alla de vackra, smarta, tuffa, läckra och framförallt eleganta ljusstakar som finns i vårt sortiment.
 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 348

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 348

Fantastiska ljusstakar till hemmet

Vårt sortiment har ljusstakar från de allra bästa varumärkena. Det innebär ljusstakar i alla dess former, färger och material, så att du kan hitta just den design som passar allra bäst i ditt hem. Du kan bl.a. hitta snygga ljusstakar från Kähler – vad sägs om de populära Avvento, som har form och färg som en gran. Använd dem som adventsljusstakar eller var för sig. Och gärna hela året – granar är ju snygga även om det inte är jul.

Ferm Living bjuder på en fantastisk och annorlunda ljusstake som du själv bestämmer formen på. Candleholder String, heter den och du kan använda den som den är eller forma den till en krans – t.ex. till advent. Den är väldigt fin och pyntar upp i alla hem oavsett om den står på matrumsordet, soffbordet eller i fönsterkarmen. Det finns massor med möjligheter.

Stuff design har bland annat designat de snygga Dotty-ljusstakarna som fås i flera färger. Vill du ha något ultramodernt ska du ta en titt på de vackra Hurricane Hessian ljusstakarna från House Doctor. Här pratar vi om vacker och genomtänkt design som får ljusstakarna att se både annorlunda och rustika ut. Den finns också i olika färger och storlekar.

Eller varför inte ett par vackra Träljusstakar från Speedtsberg? Här får du verkligen den snygga och rustika känslan in i hemmet. Ljusstakarna är snygga och välarbetade men ändå med ett naturligt intryck som är svårt att hitta. Här kan du själv välja vilken storlek du vill ha.

Om dessa ljusstakar inte faller dig i smaken eller du generellt bara gillar levande ljus, kan du ta en titt på våra ljuslyktor som alla har det gemensamt att de direkt kan skapa en härlig stämning.

Vi har ofta erbjudande på ljusstakar och har vi inte så har vi alltid prisgaranti på alla våra varor. Även ljusstakar. Så du kan vara övertygad om att du aldrig gör ett dåligt köp när du handlar på Du-buy.se.