Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ljuslyktor

Ljus och ljuslyktor lyser upp och fås i många färger och storlekar. Här hittar du ett stort urval av ljuslyktor och belysning till både inne och ute. På Du-buy.se är det prisgaranti på ljus, ljusstakar och alla andra belysningsartiklar. Du kan enkelt skapa nostalgi och magi i din omgivning med levande ljus i snygga och annorlunda ljuslyktor och trädgårdslyktor.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 102

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 102

Skapa mysig stämning både inne och ute med härliga ljuslyktor.

Hitta enkelt en stämningsfull lykta för mys och hemtrevnad här på sidan. Du kan alltid skapa en förtrollad stämning om du sätter fram en lykta med levade ljus. Använd dem som prydnader på dagen och låt fina blockljus brinna bakom glaset när det är dags för kvällsmys. Utomhus lyktpåsar är fina att ha på bordet eller runt om i trädgården. Det sätts bara ett ljus i den brandsäkra påsen.

En av de snyggaste ljuslyktorna för inomhusbruk som vi erbjuder är Bloomingville Lykta, som med sitt vackra bearbetade trä verkligen pryder ett hem. Med denne lykta kan du alltid sprida hemtrevnad på allra bästa sätt, samtidigt som du har en vacker utsmyckning i ditt hem. Med produkter från Bloomingville, kan du vara säker på att kvalitén är het i topp så det finns ingen anledning att vänta.

Letar du efter en lykta för utomhusbruk så har vi massor med möjligheter. En av dessa är den snygga Skeppslampan från Stelton, som är helt perfekt för terrassen och skapar en magisk stämning. Skeppslampan kan placeras på marken, på bordet eller hängas upp då den har ett snyggt och praktiskt stålhandtag.

Om du letar efter en lykta så ska du också ta en titt på vårt urval av lampor. Här har vi flera olika lampor som påminner om lyktor och som kan skapa en fantastisk stämning.

När du är på jakt efter ljuslyktor så behöver du inte hålla igen! Vi har prisgaranti när du handlar hos oss på Du-buy.se, och i vågar lova att det inte är något som du hittar på alla ställen.