Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lampor

Här hittar du vårt stora varierande urval av superläckra och trendiga lampor. Alla våra lampor är utvalda med fokus på både design och funktion och vi kompromissar aldrig med kvalitén. Vi har ett brett urval av bordslampor, taklampor, golvlampor och barnlampor. Här hittar du enkelt en lampa som passar dig. Vi har eleganta lampor såväl som roliga och otraditionella lampor med personlighet och charm - alla säljs med prisgaranti.
Gå på jakt i lampkategorin härnedan och se om något faller dig i smaken.
 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 576

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 576

Här på sidan hittar du lampor från de allra bästa märkena, och kvalitén är därför på topp. Det ger också en otrolig variation i design, material, former och färger så att du kan hitta just den lampan som passar till dig och ditt hem.

Klassiska och vackra lampor till hemmet
När man letar efter lampor, vill man ha en vacker lampa och för många får lampan gärna vara riktigt karakteristisk och passa in med hemmets generella stil. Därför har vi handplockat de lampor som vi menar är vackra, klassiska, funktionella och samtidigt av hög kvaliét. Detta urval inkluderar bl.a. House Doctor Lampa Opal Vit. Denna lampa är stilren och tidlös. Den är lika modern idag som den hade varit för 30 år sedan, som den utan tvivel kommer att vara om 30 år. Lampan är perfekt i vardagsrummet, i köket och i diverse sovrum.
När det kommer till vackra och klassiska lampor är Bloomingvilles varor också värda att tita på. Se t.ex. den snygga Bordslampan (gummiträ), som förmår att fånga dåtidens lampmodell och blanda med nutidens mode. Lampan är mycket elegant och utstrålar en stil som hör hemma i det förnäma och formella.

Lampor i en annorlunda och snygg design
Lampor är oumbärliga i ett hem, och då kan man lika bra dra fördel av det. Lampan kan bidra och förstärka den stil man har i hemmet så at stilen framträder och stryks under. Därför har vi i vårt sortiment också en mängd lampor med en annorlunda men självklart snygg design. En av dessa är House Doctor Lampskärm Asymmetric Blank Guld, som inte liknar någon traditionell lampa, men ändå är snygg och synnerligen dekorativ i hemmet. Lampan kommer att charma alla och kan användas i de flesta av hemmets rum.
En annan rolig lampa är Mr Wattson LED från Piffany. Denna LED lampa är en sällsynt lampa och har en rolig design som liknar en sittande man (Mr Wattson). Den piffar upp på skrivbordet eller nattduksbordet och får de flesta att dra på smilbanden.

Förutom en fantastisk kvalitét och design, så har vi också prisgaranti på våra lampor. Det finns alltså ingen anledning at sitta i mörker eller ha en förfärlig lampa stående, vi har lösningen!