ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuddar

Kuddar måste man ha! Så enkelt är det! Kuddar skapar hemtrevnad och stämning, är sköna att ha bakom ryggen och under huvudet. Kuddar piffar upp i soffan, på sängen, i barnkammaren och är överlag bara riktigt, riktigt bra att ha.
Det finns en mängd snygga kuddar och här på sidan kan du se alla härliga kuddar som vi har i vårt sortiment.
 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 562

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 562

Kuddar till alla åldrar

För inte så länge sedan var det ugglekuddar som stod högt i kurs. Och det är det fortfarande om man ska döma efter efterfrågan. Men det är inte bara ugglor längre, utan alla slags djur, och det är ju helt fantastiskt - speciellt i barnkammaren. By Nord har några dekorativa och mycket livfulla kuddar med bl.a. ett lamm, två lodjurs-ungar och ett ponnyföl, så är du trött på ugglor, men ändå vill ha söta djurmotiv, så har du möjligheten här.

Kanske tycker du att ugglor och andra djurmotiv är lite väl barnsliga till soffan. Då har vi som tur är en mängd andra snygga kuddar att välja mellan. Bl.a. de snygga Gaya kuddarna från Speedtsberg eller Line kuddarna från Normann Copenhagen som fås i flera olika färger. Vill du hellre ha ett par enkla kuddar utan mönster då har vi Ib Laursens stora urval av kuddöverdrag i olika snygga färger, där du utan problem kan hitta favoritfärgen till soffan. Du kan självklart också köpa innerkudden hos Ib Laursen, då är du säker på att måtten stämmer.
Vi har ofta erbjudanden på våra kuddar, och vi har alltid prisgaranti. Därför hittar du inte våra kuddar billigare någon annan stans. Så släpp loss i kuddavdelningen och hitta din favoritkudde!