outlet - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Øvrige knager

I denna kategori, övriga hängare och krokar, har vi samlat en rad olika hängare som inte riktigt passar in under de övriga kategorierna. Här finns både relevanta och användbara hängare och krokar och kategorin är väl värd ett besök. Speciellt om man fattas inspiration till hallen eller andra rum. Alla hängare och krokar i denna kategori är av högsta kvalitet, precis som alla andra varor på Du-buy.se. Hängarna och korkarna fås självklart till bra, låga priser. Vi har ju prisgaranti!

Stigande ordning

   

13 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

13 artiklar

Ett otal spännande hängare

Många av hängarna här är värda en extra titt.Här finns allvärldens hängare i vackra designs, färger och formar. Säkert hittar du något till ditt hem.
En av de riktigt snygga produkterna är House Doctor Knop Allglas, som finns i två olika storlekar i både klar och grågrön. Krokarna är supersnygga och liknar äkta ädelstenar när de hänger på väggen.

En annan hängare som är värd att titta på är den snygga Vintage hängaren (Coffee), den finns med två olika tryck med amerikansk 50-tals vintage stil. Hängaren är läcker och ger hemmet lite extra stil och råhet. Hängaren kan användas både i hallen till kläder men passar, med sin design, också utmärkt i köket för kökshanddukar m.m.

Kolla också in otroligt snygga Globo hängare. denna hängare finns i olika färger så att du kan kombinera dem, och låta det hela gå upp i en högre nivå. Den pyntar upp i hemmet och ger hallen, som ofta är i en neutral färg, lite liv.

En annan hängare som kan sätta lite fart på den tråkiga vardagen är Crazy Head. Denna krok finns också i olika färger, men det roligaste är att de liknar ett ansikte med öppen mun. De är riktigt kul och får garanterat både dig och gästerna att dra på smilbanden.