OUTLET - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hyllor med krokar

Här hittar ni vårt urval i kategorin hyllor med krokar. När man väljer en hylla med krokar så sparar man först och främst plats. Dessutom, tycker vi i alla fall, att våra hyllor med krokar är en fin inredningsdetalj. Alla våra hyllor med krokar är tillverkade i snygga och bra material som säkrar en lång livstid och samtidigt passar in i ett välinrett hem. Härunder ser ni hela sortimentet av spännande, smarta hyllor med krokar, naturligtvis till tvättäkta Du-buy.se priser. 

Stigande ordning

   

2 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

2 artiklar

Hyllor med krokar i allvärldens designs, former och färger
En av de mest populära hyllorna med krokar är den svarta Wave hängaren från Canett Furniture. Denna hängare är stilren och kan enkelt integreras med hemmets övriga inredning. Hängaren har massor med plats till ytterkläder under sig och har en praktisk hylla till exempelvis nycklar och diverse andra saker ovanpå.

En supersmart och multifunktionel hylla med krokar är Flex Rail från Gejst. Denna hylla är perfekt till köket eller kontoret, då den har extra "fickor" till diverse köksredskap eller kontors tillbehör, och ett par hyllor till kökstextilier som kökshanddukar m.m. Hyllan är riktigt snygg och passar i de flesta moderna kök. Hyllan är av trä och fickorna är antingen vita eller svarta.

När man inreder sin entré är det viktigt att man tänker på både stil och upphängning då det är det första rummet som dina gäster ser. Så varför inte ge dina gäster ett fantastiskt förstahandsintryck med Outline Entre Hyllan. Hyllan ger plats till hattar och allsköns andra småsaker, jackor och andra ytterkläder kan hängas på galgar på den förnäma galge stången som också är framkant på hyllan.

Till det barnvänliga hemmet är Doodle Drop bildhylla helt perfekt. Den är faktiskt helt genial till barnkammaren där den roliga designen riktigt kan få komma till sin rätt. Hyllan finns både i rosa, pastellblå och vit, så barnen kan själv välja vilken färg som passar bäst.

Oavsett vilken hylla du faller för så kom ihåg att vi har prisgaranti.