outlet - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hängare i trä

Nedanför ses vårt urval av hängare i trä. Även om det idag finns massvis med alternativ när det gäller hängare så är trähängare fortfarande ett lika populärt val som det alltid varit. Det är svårt att slå det vackra och naturlika utseendet som trä har. Samtidigt föredrar många formgivare fortfarande trä när det ska designas hängare av olika slag. Vi kan därför presentera en lång rad med hängare och krokar i trä, från klassisk design till mer modern och annorlunda. Oavsett vilket, så pratar vi alltid om kvalitetsinteriör, när man köper hängare i trä på Du-buy.se

Stigande ordning

   

13 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

13 artiklar

Smarta hängare till hemmet

Här på sidan hittar du vårt stora urval av de vackraste hängare på marknaden. Vi har både hängare med krokar på rad och enskilda krokar. Här finns både enkla, klassiska, moderna och färgrika, så det finns något för var smak och stil. Titta in på sidan och du kommer garanterat att hitta något som passar till dig och ditt hem.

Hängare i fantastisk design

Till det moderna och smarta hemmet erbjuder vi t.ex. den snygga Flip Hook 5 (vit) från Umbra, som förutom sin snygga design också passar utmärkt både till hem med och utan barn. Den är riktigt smart då krokarna kan fällas upp när de inte används. Den finns också med 8 krokar och i svart och natur. Hängaren passar med sin stilrena design in i alla hem.

Som ett alternativ till hemmet med barn, finns också Stor Rainbow hängare (bok/färg) från Neon Living, som med sina många olika färger väcker glädje bland barn, och samtidigt ser till att man får struktur i hemmet, som lätt kan bli stökigt och oöverskådligt. Denna hängare har massor med plats och det finns också utrymme för gästernas ytterplagg.

Den vackra och klassiska Track Hängare (bränd ek/60 cm) från Applicata är ett exempel på de snyggaste hängare som finns på marknaden just nu. Den är i vackert trä och ser modern ut med de olika storlekarna på krokar. Denna hängare passar fint i ett snyggt och stilrent hem, och får garanterat uppmärksamhet.

I vårt urval av enskilda krokar är en av de mest populärar Drop It-kroken från Normann Copenhagen, som finns i flera färger bl.a. natur. Drops krokarna är droppformade och enkla i sitt uttryck. Dessa krokar är närmast definitionen på nutidens mode, och är vackra i alla hem.