Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Krokar & hängare

På Du-buy.se är det enkelt att hitta just den upphängningsanordning på dörr och i garderob som du behöver. En hylla med krokar på är multifunktionell och krokar på dörrar är också en väldigt praktisk lösning. Hängare med krokar på gör det lätt att hålla reda på väskor, jackor och rockar. Det är lätt att hitta just de knoppar, krokar och hängare som passar bäst in i ditt hem. Använd dem också till förvaring och visning av halskedjor och andra smycken eller använd dem till att hänga upp handväskan eller skolväskan.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 377

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 377

Iögonfallande hängare med krokar i trä eller metall till hemmet
Här hittar du ett stort urval av allt från krokar och knoppar till hängare med krokar och hylla. Hallen är oftast det rum dina gäster först möter och hallen ger dem ett allra första intryck av ditt hem när de kommer och hälsar på. Med en snygg designad hängare med krokar till ytterkläderna, känner sig gästerna mer välkomna i ditt hem. Krokar och knoppar finns i olika färger, lyser upp och passar bra i t.ex. en barnkammare.

Knopparna och krokarna från våra designers är särdeles vackra och stilrena. De är funktionella och kan användas för upphängning på rummet till kläder, väskor, eller att hänga upp smycken på. Dessutom har vi också några mer färgrika och speciella hyllor med krokar som du kan använda för att ge ditt rum ett helt speciellt och personligt uttryck. Se t.ex. denna Buddy dörrhängare från Umbra i svart. Det är en rolig hängare, men den är samtidigt väldigt elegant och passar i de allra flesta hem, inklusive de moderna.

Moderna och oumbärliga hängare från House Doctor

Vi har hittat heminredning och hängare till de heminredningsintresserade, men vem säger att det ska kräva en massa tid och energi att ge huset lite stil? Vi har hittat snygga, enkla krokar som enkelt ger huset liv och själ. Krokarna finns i färgerna svart, vit, grå, mässing osv. De kan användas till att göra en modern klädhängare i hallen eller till att hängas upp på rummet. Pocket fick/kroken från House Doctor är ändamålsenlig då den har tre krokar och en ficka till småsaker. Den är perfekt i badrummet till tvål och handdukar, eller i köket till handtvål och kökshanddukar eller i i hallen till vantar och jackor. Du kan säkert komma på fler användningsområden.