ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kontoret

Om du har ett eget kontor, eller känner någon som har ett kontor, då vet du också hur viktigt det är att få göra kontoret lite personligt så at de känns trevligt att vara där.  På Du-buy.se har vi en mängd kontorsartiklar och tillbehör till ditt kontor - och du kan naturligtvis också använda alla våra andra produkter på kontoret, om du ser något som faller dig i smaken.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 97

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 97

Snygga förvaringsmöjligheter i mängder

Förvaring på kontoret är nödvändigt för att kunna hålla ordning på papper, förbrukningsvaror som tape, pennor, post-it lappar mm. Vi har finurliga förvaringslösningar till ”skrivbordsskramlet” från bl.a. Propaganda, Neon Living, House Doctor och Okholm.
Till de större sakerna som t.ex. papper och mappar, som det i regel finns en hel del av på ett kontor, har vi snygga förvaringskorgar från Present Time i fräscha färger. Dessa korgar kan verkligen sätta färg på kontoret och pigga upp stämningen. De olika korgseten innehåller fyra korgar, antingen i samma färg eller i olika färger.
En annan superbra förvaringslöning är House Doctors förvaring suede set, som finns i bl.a. blå. Setet består av två snygga lådor där du själv bestämer innehållet.
Vi har också många andra förvaringslösningar som gör livet lättare på kontoret. Det handlar helt om vad du har för behov, vad dina förvaringsmöjligheter ska användas till och vilken smak du har. Se dig omkring här på sidan, och se, vad vi har – vi är säkra på, at vi har något som passar perfekt till just ditt kontor!
Diverse småsaker till det perfekta kontoret
De flesta som har ett kontor i hemmet vet att det är otroligt irriterande när man står och fattas något för att snabbt bli klar. En av de saker man ofta fattas är tape och då är det perfekt med en tapehållare så att man slipper kladda med den klistriga tapen. Vi erbjuder b.la. denna tapehållare från Bloomingville i klar akryl som hjälper dig en stressig dag eller gör det hela lite lättare när du ska slå in paket.
När det ska hållas ordning på pappren kommer man långt med pappersklämmor, men hur håller man ordning på pappersklämmorna när dessa inte används? Det har Qualy svaret på, med deras Blossom Pappersklämshållare, som finns i flera färger.

Kom ihåg att vi har prisgaranti på varor från Du-buy.se