ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kastlådor

Förr i tiden var en kastlåda/sättlåda ett väldigt viktigt redskap för typograferna. Det var här de la i bokstäverna gjutna i bly, som användes till boktryckeri. På den tiden kan vi nog säker säga att ingen kom på tanken att klä sättlådorna med tapet eller måla dem i olika färger som man gör i dag.  På Du-buy.se hittar du ett stort urval av kastlådor i olika designs, storlekar och material som t.ex. trä och plexiglas.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 26

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 26

En mängd kastlådor

Tiderna ändras som vi alla vet, och kastlådor har inte använts som arbetsredskap på många, många år. Nu har kastlådorna fått en renässans som prydnadssak i hemmet, gärna i barnkammaren där man lite mer fritt kan leka med färger och mönster. Då de gamla kastlådorna kan vara lite svåra att ha och göra med pga. deras många små fack, så är de moderna kastlådorna lite mer praktiskt indelade och har plats för barnens, eller dina egna små skatter. En liten figur, en miniatyrvas, en LEGO-gubbe eller något annat som är fint och ska stå säkert för småsyskonens nyfikna, ivriga händer.

Kastlådor i bra kvalité
Hos Du-buy.se hittar du de vackra och populära kastlådorna från bl.a. Neon Living och Ferm Living. Kastlådorna finns i olika material som var har sitt uttryck. Kastlådorna från Neon Living är i transparent akryl och finns i en mängd färger, som grön, gul, blå och transparent. Kastlådorna från Ferm Living är producerade i plywood och lite mer dämpade men väldigt vackra i sin design. Ferm Livings kastlådor har färre fack. Display kastlådor från Bloomingville kommer i sett om två stycken. Den största med blå bakgrund och den mindre med rosa bakgrund. Lådorna är gjorda i kejsarträ och kan användas till både vardagsrum och barnkammare. Du kan garanterat hitta en kastlåda hos Du-buy.se som passar precis till din stil.

Kom ihåg att vi har prisgaranti på alla våra kastlådor här på sidan. Glöm inte bort att titta efter våra fina erbjudanden när du besöker oss.