Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kartor

Många har efterhand upptäckt det trevliga och dekorativa i att ha en danmarkskarta, europakarta eller världskarta på väggen i köket eller i vardagsrummet. Den är inte bara dekorativ, den kan också ge en viss form för inlärning. Trenden är precis lika modern som den alltid har varit, om inte ner, så hoppa med på tåget och köp dig en karta till matplatsen, vardagsrummet eller barnkammaren. Då en karta är både färgrik och detaljerad piffar den upp hela rummet. Dessutom kan du och barnen kanske lära lite mer om geografi på köpet.
 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 121

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 121

Kartan till just ditt hem

Här hos Du-buy.se kan du köpa allvärlden kartor. Här finns det både kartor som laminerade upplagor, bl.a. Nagas Världskarta laminerad, såväl som fasta allternativ, bl.a. Nagas Världskarta med målad träram (silver). Köper du den laminerade upplagan, kan du torka av den om vågorna går högt kring matbordet och ketchupen kommit på avvägar. Og själklart också om du hamnat i en diskussion om var ditt eller datt ligger och har behov av att rita pilar och kryss på kartan.

Världskartan fås också i metall i form av Världskartan Metal från Incado, och kan fås med metallfärgad och svart eller omvänt, och i olika storlekar. Världskartan är inte "bara" en karta, utan en fin inredningsdetalj som är designad för att passa in även i de mest moderna hem. Denna karta visar hur långt vi har kommit sedan den multifärgade, charmiga, men inte så eleganta Världskartan.

Vill man lära sina barn lite om världens djur och länder har Naga formgivet den perfekta Världskartan till barn och barnkammaren. Denna karta är supersnyggt dekorerad och visar världens djur i de länder de lever i. Kartan gör det enklare för barn att förstå hur världen hänger ihop och var djuren lever.

Här hos Du-buy.se har vi ofta erbjudanden på våra produkter. Det gäller även Danmarkskartor och/eller världskartor. Behöver du kartan just då vi inte har något erbjudande, kan du trösta dig med att vi har prisgaranti på samtliga varor, så du betalar aldrig för mycket när du handlar hos oss.