ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kalendrar

Det är nog bara att inse att tiden springer ifrån den klassiska almanackan, eller generellt alla typer av papperskalendrar. I dag styr de allra flesta sin tid med hjälp av mobiltelefoner och datorer. Men någon gång ibland är det skönt att ha noterat överenskommelser på gammaldags vis med en penna. Och då är goda råd dyra för om man inte har en almanacka, vad gör man då? Här hos Du-buy.se har vi samlat en rad bra förslag på hur du ska få tiden att räcka till genom att notera dina och familjens planer i en kalender. 
 
Stigande ordning

   

4 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

4 artiklar

Kalendrar i allvärldens former och färger

Med en titt här på sidan behöver du aldrig mer oroa dig för att dagar och veckor flyter ihop för dig. Med en av våra kalendrar med veckor har du koll på tiden. Så länge du kommer ihåg att notera överenskommelser i/på kalendern naturligtvis. 
Vi har allvärldens produkter som du kan använda för att hålla koll på tiden. Vi har klockor med inbyggd kalender som den smarta Kalender flip Ur från Karlsson, det finns flera olika färger. Uret visar både tid, datum, veckodag och årtal.
Vi har också den snygga spegelkalendern från Present Time i vårt sortiment. Den är indelad i veckor. Med den multifunktionella spegeln följer också en märkpenna så at du genast kan börja planera.
Önskar du bara en helt vanlig enkel kalender kan du med fördel investera i evighetskalendern. Här hittar du t.ex. Clip evighetskalender från Philippi i metall, eller Evighetskalendern (trä), från Bloomingville som är i trä. Vi har mängder med möjligheter så du kan välja precis den kalender som passar dig och ditt hem bäst.
Dessutom har vi också ett urval av paketkalendrar och julstrumpor så de minsta i familjen kan också följa med i tidens gång - i alla fall i december. Se den fina Christmas Kalender från House Doctor, där det kan hängas på små gåvor och julpynt.

Kom ihåg att vi har prisgarant på alla våra kalendrar, så det finns ingen anledning att inte hålla koll på tiden.