0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jul

Tomtar, ljusstakar och stjärnor hör julen till. Hos Du-buy.se kan du tryggt hitta allt från paketkalendrar till mysigt julpynt för den härliga juletiden. Glaskulor med ränder ger julgranen en touch av elegans och snygg design. Flaggirlanger i olika färger är ett snyggt tillbehör till julgranen. Här hittar du också ett urval av olika adventskransar och adventsljusstakar, här finns något för alla.smaker.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 38

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 38

Julpynt, söta tomtar och stjärnor skapar härlig julstämning

Julen är glädjens tid, och pynt, dekorationer och mysiga stunder hör till. En paketkalender är något som både stora och små blir glada för, precis som klappar i en julstrumpa. Det finns inget som kan skapa så mycket glädje och spänning för ett barn, som att vakna upp en adventssöndag och upptäcka att jultomten har varit på besök. Därför ska man självklart ha en julstrumpa, och det hittar du här på sidan. Se den snygga julstrumpan (orange), som är perfekt att hänga över spisen och skapar en fantastisk stämning.

Ljusstakar sprider värme i stugan, precis som söta tomtar som sitter i bokhyllor och på hyllor med deras fina tomteluvor. Små prydnadssaker i fönsterkarmarna och i bokhyllan hjälper till med att peka julhumöret i helt rätt riktning. Här kan man gå den eleganta vägen och investera i ett av de populära Urbania Ljushus från Kähler. Husen finns i sju olika former bl.a. functio, moderna och kyrka. Dessa ljushus kan göra en hel del för stämningen bara genom ett litet värmeljus. Vill man hellre se de flammande lågorna erbjuder vi också otaliga "normala" ljusstakar. Se t.ex. Avvento Ljusstake (stor) från Kähler, det är ett set med fyra ljusstakar, som med sin design i form av julgranar förmår at skapa en helt speciell julstämning. Till de oumbärliga adventsljusen kan du med fördel titta på vår adventsljusstake (röd).

Vackert julgranspynt
En av de viktigaste juldekorationerna är julgranen. Den ska själklart inte stå och se tom och tråkig ut. Därför har flera av de allra bästa märkena också sätt till att du har något att pynta julgranen med. Här finns t.ex. de supersmarta House Doctor prydnaderna, som kan fås i flera olika färger, former och storlekar, bl.a. den gröna kuben. Med dessa pyntar du hemmet på helt rätt sätt och ser samtidigt till att ditt hem är toppmodernt och vackert. Eller varför inte Omaggio Julkulor (guld), som ser helt enastående ut. Julkulorna kommer i paket om tre, är handmålade, så varje kula har fått den uppmärksamhet den förtjänar för att se helt perfekt ut.

Dt är prisgaranti på allt från nötknäckare till figurer här på sidan. Du-buy.se hjälper dig med julstämningen i ditt hem i denna kalla årstid. Förvaring för småkakor och pepparkakor hittar du också här.