ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hund & katt

Husdjur är vänner för livet, och är du en lycklig innehavare av en hund eller katt så vet du ju att bara det bästa är bra nog. Hundar och katter är inte krävande djur, men därför kan du ju ändå skämma bort din fyrbenta familjemedlem med lite lyx. Det gör ju inget om hundkorgen och matskålen, förutom att fylla sin funktion, också är snygga att se på.

 
Stigande ordning

   

9 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

9 artiklar

Fina tillbehör till ditt husdjur

Till hunden, som har allt, kunde du kanske investera i en drömhundkoja från Magis. Hundkojan är tillverkad i hårdplast, och det följer med en liten trappa så att den också kan användas av de minsta hundarna. Kan du nöja dig med något mindre, då kan du fundera på att uppgradera den klassiska hundkorgen med den läckra hund-säckstolen, Pet Bull från Sitting Bull. Då vet du garanterat att din vovve ligger mjukt och skönt.

Till katten kunde det kanske vara en idé med en kudde, och vad sägs om den lilla Cobana Hundkudden S (svart), som utan tvivel är lika bekväm för en katt som för en hund. Har du en hund eller katt, så blir den garanterat glad om den får ligga mjukt. Kudden finns i två eller tre färger, så du kan matcha den genomgående stilen i ditt hem, husdjurets andra saker eller djurets färg - det är upp till dig.

Vi har ofta erbjudande på våra produkter till hundar och katter, så det kan vara lönsamt att hålla ett öga på vår sida. Vi har samlat produkterna som relaterar till våra bästa fyrbenta vänner här.

Kom ihåg att vi – rea eller ej – har prisgaranti på alla våra hund- och katt-relaterade varor.