0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoptimister

Hoptimister är söta och roliga små figurer tillverkade av bland annat plast eller trä, som med sin lilla fjädrande kropp står och nickar och skrattar när du sätter dem i rörelse. Hoptimister är söta i hemmet men också perfekt som presenter. Det gulliga brudparet är en hit till alla brudpar och Hoptimist studenterna ger alla nybakade studenter ett stort leende på läpparna! På Du-buy.se är du med prisgarantin säkrad bästa priset på de söta och roliga figurerna - du hittar dem inte billigare någon annan stans!

 
Stigande ordning

   

8 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

8 artiklar

Hoptimister är bra design i snygga färger som ger folk ett leende på läpparna

Med sin charmiga och glada design, är en Hoptimist det perfekta sättet att höja stämningen i rummet. Hoptimisterne har idag blivit en erkänd dansk design succé. Du kan enkelt skaffa dig en figur, de finns i många storlekar och färger här hos oss på Du-buy.se. Kolla in de suppersöta Hoptimisterna i koppar och silver. En Hoptimist är den perfekta presenten, och det finns såklart speciella utgåvor som passar särskilt bra som presenter vid stora högtidliga händelser.

Vårt sortiment innehåller hoptimister i allvärldens designs, både söta, tuffa, roliga och stilrena. Notera t.ex. Love Bimble, som är en superbra present - kanske till alla hjärtans dag? Den passar till alla åldrar, men nog främst till flickor. En av de lite roligare hoptimisterna är Kvak, som skiljer sig från original hoptimisterna, då den är formgiven som en groda. Denna hoptimist vill garanterat få folk till att dra på smilbanden, och passar jättebra på ett pojkrum. Önskar man bara en dekorativ prydnad i form av en enkel och stilfull hoptimist är Hoptimisten Bumble (koppar) en superbra idé. Denna hoptimist finns i flera olika färger, storlekar och med olika ansiktsuttryck. Den är rolig och passar dessutom bra i det moderiktiga hemmet.

Låt en hoptimist bidra till det goda humöret i vardagen, och kom ihåg att det är prisgaranti när du handlar på Du-buy.se, och när du nu ändå är igång med att smycka ditt hem, kan du med fördel titta på vårt jättesortiment av prydnadssaker.