0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Högtalare

Här hittar du högtalare till de allra bästa priserna antingen du behöver högtalare eller hörlurar till din iPhone eller högtalare till TV eller Hi-Fi. Fyll ditt liv med ljud och musik med högtalare och ljudsystem från flera kända märken. I vardagen är hörlurar med mikrofon väldigt praktiska. Mindre transportabla högtalare i flera snygga färger är ett måste om du älskar musik.

 
Stigande ordning

   

1 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

1 artiklar

Smarta trådlösa högtalare med bluetooth

Högtalare med super ljudkvalitet, härlig bas och snyggt design hittar du på Du-buy.se till de bästa priserna. Högtalare med bluetooth och FM radiofunktion. Du kan här se ett urval där det finns något för alla. Oavsett om det önskas en liten stereo setup till minianläggningen eller större högtalare så hittar du det här! Kort sagt så har vi på Du-buy.se ett stort urval av prylar till musik och ljud som passar till just dina behov.

En av de smarta multifunktionella högtalarna är Musik Click Clock från Gingko. Denna högtalare är både väckarklocka, mikrofon och högtalare i ett, den visar också datum och temperatur. Dessutom är den snygg, har LED ljus och fås i svart eller ek. En annan genial högtalare är Kreafunk Aglow (vit), som har 360 graders ljud och lampa och dessutom utrustad med hank, eller varför inte en liten och lättillgänglig Woof It Mini Högtalare från Sack it, som enkelt kan tas med när du ska iväg, och du har alltid bra musik.

Fräcka hörlurar
Om du inte befinner dig på ett ställe där du kan spela hög musik, betyder det självklart inte att du måste bli utan. De flesta har upptäckt glädjen med ett par hörlurar, men de flesta vet också att de snabbt kan gå sönder. Därför gäller det att få fatt i ett par i bra kvalitet, och det hittar du hos oss. Se t.ex. Kreafunk Agem (vit), de är både snygga, eleganta och smarta. Vill man ha ett par rejäla hörlurar, inkluderar vårt urval bl.a. de rå Spikes hörlurar (silver), men det finns självklart också något för dig som vill ha något mindre uppseendeväckande.

Kom ihåg att det är prisgaranti på våra högtalare - oavsett om de är på rea eller ej!