0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fotoramar

Svarta ramar är mycket populära när det ska ramas in bilder och planscher, det ger en snygg finish till en tavla, ett fotografi, en teckning eller liknande: Ofta är ramen med till att framhäva motivet. Du kan få svarta ramar med eller utan passepartout och till många ändamål. Svarta ramar är bara en av alla olika sorters ramar som vi kan erbjuda - här på sidan kan du se alla möjligheter som finns på Du-buy.se

 
Stigande ordning

   

1 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

1 artiklar

Snygga ramar till hemmet

Förutom ’vanliga’ svarta ramar har vi också en så kallad fotovägg som mäter 115x63 cm. Det är en jätteram som du kan använda som en helt vanlig – stor – ram att hänga upp på väggen. Eller så kan du använda ramen som skulptur i rummet eller som en rumsavdelare som alltid är spännande att titta på. Där finns plats till 32 bilder i standardstorleken 10x15 cm i ramen, så det borde finnas en chans att få plats till familjens förevigade höjdpunkter.

Vi har också den dekorativa, vita 12 i 1-bildram från Invotis, det finns plats för 12 olika bilder. De 12 ramarna sitter ihop, men de är placerade i ett mönster som både kan se strukturerat ut men också ger ett ’behärskat’ tillfälligt look, som passar perfekt in i det moderna hemmet.

Om du föredrar att rama in dina bilder individuellt så har vi också en helt vanlig enkel snygg svart fotoram från KJ Collection. Här erbjuds du fotoramar i olika storlekar och du kan dessutom få dem i silver. De kan placeras på bordet eller hängas på väggen allt efter tycke och smak.

Utöver detta inkluderar vårt urval också flera olika fotoramar MED motiv eller illustrationer som kan användas som väggdekorationer i hemmets olika rum. Titta bara på den söta fotoramen av Kejsarträd från Bloomingville, den är helt perfekt till barnrummet där den snabbt kommer att skapa en trygg miljö och vara en söt väggprydnad. Till kaffeälskaren kommer denna Bloomingville fotoram i guld att vara helt perfekt att hänga upp i köket. Det är både ett dekorativt och roligt inslag som lockar fram ett leende hos de flesta.