Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Plädar och filtar

Alla känner igen känslan av att krypa in under en mjuk, stor och gosig filt. Under denna kategori hittar du sköna filtar och plädar i ett hav av färger och material. Vi tror därför att du kan hitta den perfekta filten som matchar dina önskemål om komfort samt ger din inredning det där sista lilla extra. 

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 210

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 210

Plädar och filtar till alla rum

Plädar och filtar behöver inte bara vara något mysigt som kopplas till kalla höstkvällar i soffan med en kopp kaffe. Här på sidan hittar du också ett stort urval av vackra sängöverkast som ger en perfekt touch till inredningen. Vi har bl.a. detta minimalistiska Butterfly Sängöverkast från Mette Ditmer. Vill du hellre ha ett sängöverkast med mönster, så har vi detta innovativa House Doctor Stripe svart/grå sängöverkast.

Önskar du lite färg till barnkammaren då är denna mjuka och vackra filt Tint Plaids från Normann Copenhagen ett bra val. Filtarna som kommer i en lång rad av färger är tillverkade i 100% lammull. Du ser till att dina kära håller sig varma samtidigt som det finns goda möjligheter att hitta den färg som passar precis till dem.

Läckra filtar i ull
Under det stora urvalet av plädar och filtar hittar du en mängd filtar i ren ull. Det ger dig härlig komfort och optimal möjlighet för värme. Sitter du ofta och småfryser när sommarkvällarna blir kyligare då är denna Bloomingville filt, tillverkad i en ullblandning helt perfekt. Bloomingville har också gjort flera andra filtar i ullblandningar, så det finns säkert något som passar din stil perfekt. Till de sena sommarkvällarna hittar du också denna unika och fina fleecefilt i rosa nyanser - som givetvis också fungerar utmärkt i soffan en kall vinterkväll.

Kvalitet är en märkes sak
Oavsett vilken pläd eller filt du väljer som passar in i din inredning, så kan du vara säker på att du får god kvalité och innovativ design. Både House Doctor, Ferm Living, Neon Living, Mette Ditmer och Bloomingville tillverkar filtar och plädar i en kvalité som är outstanding.