0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fat och skålar

Här hos Du-buy.se är vi medvetna om vikten av vackra och funktionella fat och skålar. Vi har därför gjort det enkelt för dig att få överblick över vårt stora sortiment, så att du kan välja ut de fat och skålar som passar just dig, ditt temperament, din inredning och din plånbok.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 29

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 29

Fat och skålar i allvärldens design
Kanske tänker du egentligen inte över hur mycket du använder dina fat och skålar. Men det ville du garanterat göra om du inte hade några. Fat och skålar används till mer eller mindre allt! Till frukten på matbordet, till servering av mat, till lördagsgodiset, till de skruvar som du snart ska skruva i bokhyllan, till din dotters hårsnoddar, de extra Kalaha-kulorna och till allvärldens småsaker.

De flesta som gillar att gå på loppmarknad har en hemlig dröm om att hitta en Krenit-skål i perfekt skick för ett bra pris. Det händer dock inte särskilt ofta. Men nu har Normann Copenhagen återlanserat den klassiska Krenit skålen och du hittar den här hos oss i många olika storlekar och färger.

Du hittar också vackra förvaringskrus/-skålar från Kähler, bland annat de eleganta Omaggio Glas Skålarna som finns i flera färger samt eleganta brödpåsar (som fungerar som en slags skål) från Stelton, de finns i flera storlekar, eller varför inte de snygga skålarna från Robex i plast, som ser ut som trä på utsidan och har en snygg, klar färg på insidan? Den finns i flera olika färger, former och storlekar! Är du på jakt efter en ugnsfast form kan vi också hjälpa dig – vi har bl.a. Le Creusets vackra rektangulära fat. Vi har också en snygg ’serie’ med stapelbara eldfasta fat från Menu.

Vi har ofta erbjudande på både fat och skålar, då kan du göra en riktigt bra affär. Har vi inte något erbjudande så har vi alltid prisgaranti – så här hos Du-buy.se blir du aldrig lurad!