0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fågelholkar och fågelmatare

När det är kallt ut har fåglarna svårt för att hitta mat, och därför har de stor glädje av när entusiastiska husägare ställer upp fågelholkar och fågelmatare till fåglarna. Husets boende har oftast också stor glädje av att se fåglarna samlas i fågelhus och på foderstationer, och då kan människan och naturen hjälpa varandra. Här hos Du-buy.se har vi samlat en rad fågelhus och fågelmatare som vi tycker är praktiska och användbara samtidigt som de är snygga att titta på och en prydnad för trädgården.
 
Stigande ordning

   

11 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

11 artiklar

Vårt stora urval av fågelhus och fågelmatare
Kunde det vara nått med en Bird Feed’er från Born in Sweden? Den påminner lite om Eva Solos foderstation då den har en genomskinlig kula om själva foderdelen, men skiljer sig åt då den blir monterad direkt på fönsterglaset. På så sätt kan du få fågellivet nästan ända in i vardagsrummet.

Eller varför inte en Eva Solo Fönsterfoderkula? Foderkulan er helt genomskinlig så du kan följa fåglarna direkt genom fönstret. Den är perfekt för dig som älskar fåglar, eller vill ge dina barn en upplevelse. På detta sätt kan du komma helt nära fåglarna utan att skrämma bort dem.

Har du inte någon plats där du kan hänga ett fågelhus så har vi också fristående foderstationer till fåglar tillverkade i rostfritt stål från tyska Blomus. Det er riktigt smart, och du kan ställa den mitt i trädgården som en trädgårdsdekoration samtidigt som den gör en god gärning.

Till dig som önskar ett mer traditionellt fågelhus så finns det många valmöjligheter. När du tittar på alla fågelhusen så kan du ta på dig rollen som fastighetsmäklare och välja det hus som du tycker är allra bäst både till fåglarna och till din stil. Se t.ex. det roliga Ib Laursen Fågelhuset M/Altan Bed & Breakfast, som är en kombination av roligt nytänkande och traditionellt fågelhus i trä. Vill du ha lite mer modernt så erbjuder vi också Phoenix Fågelhus (Vitt/svart/Stor), som är en exakt kopia av nutidens mode orientering. Sen har vi naturligtvis många fler – gå igenom vårt sortiment här på sidan och se vilka foderstationer, fågelhus eller foderkulor som du vill erbjuda trädgårdens fåglar, sen är det bara att njuta av fågellivet så nära dig.