ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dörrstoppare

Vem har inte varit med om att det är genomdrag och dörren plötsligt smäller igen med ett brak? Det är här dörrstopparen kommer in i bilden. Det är en helt genialisk uppfinning, och du slipper både oljudet av smällande dörrar och förstörda dörrkarmar. Och det gör ju inget om den nya dörrstoppen samtidigt är smart och designmässigt riktig. Urvalet av dörrstoppare är stort och det finns massor av möjligheter att hitta rätt, allt från den klassiska och enkla till den roliga och udda. Här på Du-buy.se hittar du dörrstoppare till alla rum, både till barn, unga och vuxna. Kvalitet och utseende är givetvis helt i topp.

 
Stigande ordning

   

5 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

5 artiklar

Dörrstoppare i diverse material
En av de populärare dörrstopparna är Blomus Dörrstoppare (matt stål). Denna vackra dörrstoppare är den helt rätta om du står och fattas en stilren, smart och modern dörrstoppare. Dörrstopparen passar fint in i de flesta hem och drar inte till sig en massa uppmärksamhet. Den är helt perfekt till det den är ägnad för - att hålla dörren öppen. Dörrstoppen har en gummikant så att din dörr inte blir skadad utan bara hålls på plats.

Züny djuren är ett annat spännande alternativ. Här hittar du bland annat Zuny dachshund Ella, som är tillverkad i konstläder och fylld med polyester och stålkulor, så den ramlar inte omkull även om den ska hålla en dörr, böcker eller bara stå som prydnad. Den är formgiven som den sötaste tax i rödbrunt och med öron i mickrofiber. Den mäter L33xB9xH18 cm. Disse Züny dörrstoppare är generellt en produkt som skapar glädje och med deras fina uttryck kan du garanterat hitta en Züny modell som passar just er. De finns i en mängd olika modeller – om det ska vara en hund, elefant, pingvin eller något helt fjärde så är vi säkra på att ni hittar det djur som passar bäst hemma hos er.

Om man har en enklare stil så är 2Stop Dörrstoppare (svart) från Authentics det rätta valet. Den är enkel att hantera och kan användas till alla rum i hemmet. Vill man gärna ha lite färg på dörrstopparen så finns den även i grönt.

Se vårt stora urval av dörrstoppare och hitta den design som passar perfekt till ert hem.