Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dörrmatta

En dörrmatta ska man lägga märke till första gången man besöker ett hem. Hos Du-buy.se hittar du ett stort urval av eleganta mattor, gångmattor och dörrmattor. Förnya din inredning med vacker design. Det är enkelt att hitta rätt storlek till ditt hem. Välj din nya dörrmatta till entrén eller terrass dörren här hos oss på Du-buy.se och vi levererar snabbt till dörren utan besvär. Dörrmattor med rolig text eller stilren design, du hittar dem hos oss till bästa pris.

 
Stigande ordning

   

16 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

16 artiklar

Enfärgade eller mönstrade dörrmattor till hela hemmet

Hos Du-buy.se hittar du ett stort urval av dörrmattor och entré mattor från kända märken. Här har vi den perfekta mattan eller dörrmattan till dig, oavsett om du letar efter en praktisk matta som kan tvättas eller en stilren och glidsäker dörrmatta. Vi har mattor till alla husets rum.
Roliga dörrmattor med text får dina gäster att le och tillför det lilla extra till inredningen. Se t.ex. den söta Doormat, Brown, Coir från Bloomingville, som garanterat får dina gäster att dra på smilbanden. Du kan också investera i en matta med motiv, då är det satt prägel på stilen redan innan man kommer in i huset. Här erbjuder vi t.ex. den annorlunda Tv Dörrmattan, som utan tvivel vill dra till sig uppmärksamhet. Önskar man en mindre uppseendeväckande matta, som ändå har en unik karatär, erbjuder vi Triangle Mattan som finns i två färger och som gångmatta.
Vill man hellre ha en enkel design så finns här massor av möjligheter. Den glidsäkra Ib Laursen Dörrmatta med Gummi Baksida är ett riktigt bra allternativ om man vill ha en enkel, snygg matta som passar in i de flesta hem. Titta också på Tica Copenhagen Matta/Gångmatta, som med sin otroligt stilrena och moderiktiga design, passar in som en naturlig del av inredningen i de flesta hem, och dessutom finns i tre storlekar.
En annan möjlighet är en House Doctor Matta, de är superpopulära och har ett elegant uttryck. Mattan piffar upp hemmet från dag ett och den är lätt att hålla ren. Dessutom kan du vara säker på att kvalitén är i toppklass.

Har du hittat den perfekta mattan till entrén kan du eventuellt också titta på vårt urval av hallmöbler och piffa upp entrén ytterligare. Komi håg att vi har prisgaranti på alla våra mattor på Du-buy.se oavsett storlek märke eller färg!