0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dekoration

Alla hem kan behöva piffas upp ibland - ofta är det de små dekorativa sakerna som gör skillnaden. Här under dekorationer hittar du ett stort urval av spännande produkter till ditt hem - från snygga affischer till modern brukskonst. Så släpp loss kreativiteten och hitta precis det som ditt hem behöver.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 437

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 437

Dekorera ditt hem, igen

Hos oss tror vi, och alla känner nog likadant, att man vänjer sig vid alla saker man har runt omkring sig, och när man tar sig ett ögonblick och tittar runt - så upptäcker man plötsligt att det ser lite tomt ut i bokhyllan, eller att den där gamla prydnadssaken behöver bytas ut, eller att färgerna i rummet kanska behöver en uppfräschning. Ofta är det inte så mycket som ska till för att man ska känna att hemmet ser ut som en bild tagen ur en inredningstidning. Med alla våra härliga prylar till hemmet finns det alla möjligheter för att skapa den hemtrevnad och stil som Ni önskar.

Stort urval av dekorationer
Wall box avlång (transparent) förvaringslåda/hylla från Neon Living är en av många populära produkterna i denna kategori.Den kan hängas upp på väggen och mäter 40x20x10 cm. Den är perfekt till förvaring av tidningar du vill spara eller andra vackra saker. Dessa förvaringslådor/hyllor finns i flera olika färger och 2 olika storlekar.

En annan populär produkt är Zuny russell terrier. Züny är kända för deras härliga urval av roliga, dekorativa djur. Denna söta figur är en vit Russell Terrier med bruna fläckar. Den är tillverkad i konstläder och fylld med polyester och stålkulor. Den passar perfekt som ett elegant dörrstopp eller varför inte som bokstöd. Den väger 1,25 kg. och mäter 25x17x8,5 cm.