ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Datatillbehör

Endast det bästa är bra nog till din dator, din iPad, din smartphone och/eller din iPod. Det vet vi här hos Du-buy.se och därför har vi samlat en mängd datatillbehör av hög kvalitet och läcker design. Det är en stor sak att köpa en dator, och när du väl har fått en så gäller det att vara rädd om den. Men det gör ju inget att datorn ser snygg ut samtidigt som den är väl skyddad, eller hur?

 
Stigande ordning

   

7 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

7 artiklar

En mängd tillbehörsmöjligheter
När det kommer till datorer är det en massa saker som bara ska fungera. I vår teknologiska värld är det viktigt att det hele fungerar och samtidigt ska det också vara bekvämt att sitta vid. En nästan oumbärlig sak är ju datamusen. Datamusen underlättar när man sitter vid skärmen en längre tid, vilket man ju gör på många arbetsplatser. Kolla in vår smarta Pixel Mus som inte bara är behaglig att arbeta med utan också är supersmart och ett allternativ till en tråkig enfärgad mus. Till musen kommer också musmattor, för en mus utan musmatta är riktigt irriterande. Våra musmattor ser till att skapa lite liv, och kanske arbetsglädje, då de har en snygg design som t.ex. musmattan (television), som har ett roligt motiv.

När man har koll på det komfortabla så finns det en massa andra saker man ska ha koll på. En av dessa är USB-stick, det är helt enkelt oumbärligt, för när det inte är mer plats i datorn, så gäller det att skaffa sig ett USB-stick illa kvickt. Här kan du också få strukturerat upp dina bilder eller andra filer. Våra USB-stick visar också på att datatillbehör inte behöver vara tråkiga, utan tvärtom kan vara lite kul. Det är Ugle USB Minne 8GB ett tydligt bevis på.

Utöver dessa tillbehör, erbjuder vi också högtalare, b.la. Woof It Mini Högtalare från Sack it i både metallfärgad och vit. Vill du göra datorn lite mer fancy, kan du också kika på det rosa uppseendeväckande Silikon Tangentbordet från Present Time.

Tillbehör till iPads
Datatillbehör är naturligtvis mer än ’bara’ dataväskor. En iPad är ju också en liten dator och när du investerar i en sådan ska du fram med den stora plånboken. Med iPad’ens stora skärm är det lätt hänt att glaset kan få repor eller går sönder. Därför kan det vara smart att köpa ett fodral till den nu när du gjort en investering i en iPad. Våra fodral och skal är snygga, supersmarta och stilrena, t.ex. erbjuder vi iPad fodral (turkos), där det också finns plats för en liten penna. Vi har också et skal, iPad Case (Svart), om du föredrar det framför ett fodral. När du använder din iPad är det skönt med en iPad kudde som vi på Du-buy.se kan erbjuda i fyra färger.

Kom ihåg att vi har prisgaranti på ALLA våra varor – oavsett om de är relaterade till datorer och datatillbehör eller ej.