ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Brickor

Ofta tänker vi på brickor som något som ska transportera service från a till b, men brickor kan också ha andra användningsområden i hemmet. Brickor är dekorativa och kan på ett enkelt sätt skapa en mer personlig heminredning. De kan t.ex. användas i fönsterkarmen med ett par blockljus. Under denna kategori hittar du en lång rad med brickor som kan användas på olika sätt, från servering av diverse rätter till att dekorera med i det personliga hemmet. 

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 185

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 185

Kikkerland Brickor, följer tidens trender
Mini serveringsbrickor från Kikkerland förstår vikten av att hänga med i aktuella trender. Dessa serveringsbrickor passar perfekt när du ska bjuda på tapas och andra lättare rätter och tilltugg. Önskar du ett större urval av serveringsbrickor i diverse storlekar kan dessa med fördel användas tillsammans med Astro brickorna från Normann Copenhagen, de fås i olika storlekar. Bland annat denna, Astro Bricka 12x20cm.

Är du på jakt efter något som ska pynta på diverse hyllor och bord runt omkring i hemmet, då är Folk ljusstake bricka från Normann Copenhagen, ett bra val. Den minimalistiska designen pryder den nordiska inredningen och skapar både en god stämning med levande ljus, och är praktisk då den ser till att det inte spills stearin på möblerna. Folk ljusstakebricka från Normann Copenhagen fås både till värmeljus och kronljus. Fattas du däremot något dekorativt att ställa diverse prydnadssaker på, så finns det råd. Bloomingville Bricka tillverkad i kejsarträd, håller de rena och ljusa linjerna som låter dina personliga ägodelar komma i fokus samtidigt som brickan är pricken över i till din heminredning.

Gillar du vårt stora urval av Merakis många lyxiga produkter och skulle vilja se den vackra designen varje dag, då hittar du Meraki brickan på vår sida. Brickan, som mäter 30x20x3,5cm, är ett givet val för att sätta diverse krämer och kosmetikaprodukter på. Den kan självklart integreras i andra rum i hemmet om du önskar ett mera rått och industriellt look.

Klassiska serveringsbrickor i innovativ design
Om det är en klassisk serveringsbricka du är ute efter, hittar du en lång rad att välja mellan på vår sida. Olika former, material och designs gör att du garanterat hittar något som passar in i ditt hem. Eva Solo serveringsbricka har en tidlös design och med den klassiska svarta färgen passar den fint i alla hem. Om inte det är något för dig så finns det också serveringsbrickor tillverkade i kejsarträd som denna Bloomingville bricka som har en fräsch naturlig färg med ett motiv i mitten och en vacker rund form.