OUTLET - SPAR 10-70%  - SE URVALET HÄR
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Braskaminer och tillbehör

Det finns inget bättre än att sitta framför en härligt varm öppen spis eller braskamin när vinden viner och regnet skvalar utanför. Att sitta med fötterna under en gosig filt, kanske med varm choklad i koppen, och titta in på de vackra gyllene lågorna kan vara en lisa för själen. Men för att få en spis måste man ha en skorsten. Och det är inte alla förunnat. Hos Du-buy.se inser vi vikten av att sitta och mysa framför öppen eld, och därför är vi återförsäljare av de populära bioetanol kamin/spis – eller biokamin, som de också kallas för.

Stigande ordning

   

8 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

8 artiklar

Braskamin och tillbehör till hemmet
Vi har två bioetanolkaminer, båda av märket Blomus, som är Tüv-godkända. Båda är tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. En biokamin fungerar genom att hälla i den luktfria spritprodukten bioetanol i en behållare i botten på spisen och därefter antändas. Bioetanolens gasarter brinner och du får snygga lågor och en viss mängd värme. Du kan få keramiska ’vedklampar’ till spisen, så att den liknar en riktig spis. Slå gärna ett öga på de två snygga spisarna,

Utöver biokaminerna har vi också en del tillbehör till spisar och braskaminer. Vad sägs om en snygg vedkorg eller en typ av hylla i stål att lägga ved på? Kolla in de snygga och eleganta vedkorgarna, där du bl.a. hittar den smarta vedskålen från Blomus. Den är dessutom glidsäker då den har gummifötter, och du har alltid ved nära tillhands när du ska lägga på lite ved till i spisen.

Vi har också eldställ, så att städning av spisen och området kring den klaras av i ett nafs. Här erbjuds t.ex. det snygga och ytterst exklusiva eldstället från Blomus, som verkligen antyder att detta är ett hem som både har stil och ordning på sakerna.

Hos Du-buy.se är våra biokaminer och tillbehör till braskaminer endast designprodukter som förgyller hemmet och där hållbarheten är lång. Så nu kan du både njuta av elden och det vackra tillbehöret vid sidan om spisen.