ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bokhyllor och bokstöd

Vem vet inte hur det är att ha böcker och tidningar liggandes och skräpa överallt i stora högar som lätt välter omkull, och gör det väldigt svårt att städa? Vem vet inte också hur det är att ha en snygg bokhylla, men inga böcker att fylla den med - med det resultatet att böckerna man har välter omkull? Men det finns tursamt nog bot för detta. Hos oss på Du-buy.se har vi et urval av stilrena, diskreta bokhyllor av god kvalitet, och som designmässigt ligger i topp. De snygga bokhyllorna vill pryda sin plats på ditt kontor, i ditt vardagsrum eller annat rum i hemmet. De kan användas till mer än böcker, så var kreativ och fyll även hyllorna med förslagsvis samlarsaker eller prydnadssaker. Bokhyllorna fås i många olika storlekar, färger och utformning. Det finns både de mer minimalistiska och klassisks design, men också några lite annorlunda kreativa bokhyllor.

 
Stigande ordning

   

15 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

15 artiklar

Unika bokhyllor och bokstöd
Vi har bland annat en osynlig – eller svävande - bokhylla som tillför en finurlig effekt till ett rum där det ser ut som att en stapel med böcker svävar mitt på väggen.

Här på sidan har vi samlat möbler till de medvetna och heminredningsintresserade kunderna och bokhyllorna här på sidan är absolut inget undantag. Bokhyllorna är vackra och funktionella på på var sitt sätt och kan komplettera alla rum. De kan placeras i alla rum och kan ha olika funktioner, de kan användas till förvaring av böcker, men också till prydnadssaker och diverse småsaker.

Formgivarna, som vi är återförsäljare för här på sidan har skapat både minimalistiska och enkla designs, men de har också gett sig på att designa mer rustika, speciella och unika hyllor som bokhyllan fushion. Bokhyllan fushion är en unik och speciell möbel som kan användas för att ge ett rum mer stil och personlighet. Ett förslag till enklare hylla är Ib Laursen vägghylla med 12 fack, den är både dekorativ och perfekt till förvaring.

Bokhyllan eller bokstödet som är just till dig
Pippi bokhylla är en smart och praktisk hylla med den världsberömda Pippi Långstrump. Hyllan mäter 50x9x7 och har massor med fördelar. Du kan t.ex. ställa böcker på den precis som menat eller så släpper du loss fantasin och använder den till precis vad som helst som faller dig i smaken.

Fushion bokhylla i svart från Leitmotiv är en ytterst kreativ bokhylla med många goda egenskaper. Bokhyllan har många hyllor i olika storlekar och höjder, så möjligheterna är oändliga. Ställ böcker på några av hyllorna, ställ kanske en blomma på en annan, valet är ditt. Denna modell fås också i grå.

Kaskelotvalen från Züny är tillverkad av konstläder och stålkulor och p.g.a. det sistnämnda fungerar den perfekt som dörrstoppare eller som bokstöd då den är förhållandevis tung. Valen mäter 23,5×13×14,5 cm. Kaskelotvalen är också perfekt som en prydnadssak eventuellt i en bokhylla.

Ovanför ses 3 olika förslag på några vackra och smarta bokhyllor, men bara lugn, vi har många fler på vår hemsida. Du kan kolla in vårt sortiment och hitta den bokhylla eller bokstöd som passar bäst tillsammans med din övriga heminredning.