0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Blomkrukor

Växter är vackra och skapar liv. Ibland kan dock växter vara en riktig utmaning. Här på sidan har vi blomkrukor som matchar dina växters behov såväl som dina förväntningar på design. Har du ont om plats så hittar du bl.a. blomkrukor för upphängning. Har du gott om plats, ja då hittar vackra blomkrukor gjorda av bildäck som gör det möjligt att ha en ännu större växt att glädjas åt i vardagsrummet.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 348

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 348

Det låter kanske inte så spännande med en vanlig blomkruka, men dagens blomkrukor är allt annat än tråkiga. I vårt sortiment hittar du bland annat hängande blomkrukor, blomkrukor med matchande underfat samt upphängning för växter som gör det möjligt att vara kreativ med dina favoritväxter.

Stort urval
Vi är återförsäljare av kända varumärken som Ferm Living, House Doctor, HÜBSCH och Bloomingville så oavsett om du söker en klassisk, enkel eller tidlös blomkruka, eller om du återkommande byter ut dina blomkrukor efter årstid, så hittar du något i vårt sortiment.

Varför ska blomkrukor stå i fönstret?
Det korta svaret är, det ska de inte. Hängande blomkrukor är kanske inte det förta man tänker på, men det borde du kanske, för urvalet är enormt. Se t.ex. denna tidlösa Hängande Blomkruka från Ferm Living, som också finns i en hög modell. Den minimalistiska designen och de nedtonade färgerna låter dina växter komma i fokus och skapa den vackra atmosfär som de är kända för.
Om hängande växter inte är något för dig så har vi också växthållare från erkända varumärken som Ferm Living och Umbra. Du hittar bl.a. den minimalistiska Nesta Blomkruka som förmår att binda ihop elegans med lite råhet. Har du verken mer plats i fönsterkarmarna eller på andra ställen så har Ferm Living skapat en vacker växtbox och Hübsch har gjort ett vackert set med blomkrukor med ben.

Klassiska blomkrukor
Letar du efter en helt vanlig klassisk stående blomkruka då har vi ett stort och brett urval. Se t.ex. detta råa House Doctor Potter Gard set med 2 st. krukor eller den elegantare Bloomingville blomkruka (grå)

Blomkrukor i alla storlekar
Har du en jättestor växt som ska inomhus? Då kan vi hjälpa dig att lösa det. Du kan med fördel använda den snygga Gummi Golvkrukan från Sej Design, och om du önskar en lite råare look så har vi också de rustika Blomkrukorna Bildäck XXL.