ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Askkoppar

Tillhör du den del av befolkningen som röker, eller har du vänner som röker, och som du gärna vill ge något snyggt att fimpa deras cigaretter i när de kommer och hälsar på? Då är vårt urval av askkoppar precis något för dig. Vi saluför en rad askkoppar som alla är gjorda i stål. Gemensamt för alla askkopparna är att de har tätslutande lock, så du blir inte irriterad av fimpar som ligger och ’brinner klart’.

 
Stigande ordning

   

4 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

4 artiklar

Våra praktiska askkoppar och cigaretthållare

Stilen på askkopparna är klassisk och stilren – tidlös design som är lika snygg om 5, 10, 15, 20 år, som den är i dag. Se bl.a. den smarta Vipp-askkoppen (stor) från Stelton som bara ska vändas en gång och sedan är aska och fimpar gömda. Den är supersmart och inte minst praktisk, vilket gör den tidlös, för den kommer att vara precis lika funktionell och enkel att hantera långt in i framtiden.

En annan smart och genomtänkt askkopp är väggaskkoppen Wesco i stål, som enkelt kan monteras där du oftast har behov för en askkopp. Med en väggaskkopp är du säker på att den inte kommer bort och du har alltid en askkopp tillgänglig om du monterar den där du brukar sitta. Det är också smart om du ofta har rökande gäster. Med en väggaskopp ser det mer rent och officiellt ut och besökarna kommer att vara mer uppmärksamma på var de gör av sina fimpar.

Förutom askkoppar erbjuder vi också några exklusiva cigaretthållar tillverkade i infärgat läder och dekorerade med ’pärlor. Cigaretthållaren levereras med en lång kedja så att man också kan ha den om halsen. Du kan självklart också använda cigaretthållaren till annat än just cigaretter, t.ex. din mobiltelefon eller nycklar.

Vi har ofta erbjudande på många av våra produkter här hos Du-buy.se, men letar du efter en askkopp – oavsett om det är för inomhus eller utomhus bruk – och/eller en cigaretthållare, och vi inte har något erbjudande på det just då, så kom ihåg, att vi alltid har prisgaranti på våra varor.