0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Inredning

När det kommer till hemmet ska man under inga omständigheter kompromissa, verken med kvalitet, funktion eller design. Hemmet är något av det viktigaste vi har och därför ska det både inredas och pyntas, precis så som man vill ha det. Hemmet är det ställe där man får lov att uttrycka sin helt egna stil. Därför är det otroligt viktigt att hitta den perfekta inredningen till sitt hem, och det hittar du hos oss på Du-buy.se. Härunder kan du se vårt stora sortiment av möbler, väggur, lampor samt många andra inredningsartiklar till hemmet. Vi har ett stort urval av inredningsartiklar, och vi är också stolta över att ha ett så brett sortiment av märkesvaror. Här finns en mängd varor att välja mellan så du kan garanterat hitta något som passar just dig.

 
Stigande ordning

   

1 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

1 artiklar

Vacker interiör till hemmet

Vårt stora urval av heminredning inkluderar givetvis ett stort urval av möbler för det är utan tvivel ett av de viktigaste, om inte den allra viktigaste element i hemmet.
Det är möblerna som gör ett hem till ett hem, förutom att det gör ditt hem beboligt kan det också bidra till att ge hemmet karaktär och charm om man kan hitta den design
som passar just en själv - och det garanterar vi, att du kan! Dessutom hittar du en mängd inredning i form av tillbehör till bl.a. mobilen och datorn,
oumbärliga saker som sängkläder, förvaring och klädhängare. En annan sak som du hittar här på sidan är dekorativa saker som förgyller ditt hem på alla sätt.
Det är i alla högsta grad det dekorativa som ger hemmet en själ, så ta också en titt bland det dekorativa, kanske faller du för en hoptimist?

Inredning till det moderna hemmet

En av våra mest populära möbler är House Doctor Hylla m. 6 fack. Här skapas det smart och strukturerad plats för diverse prylar, och den är perfekt i t.ex. badrummet.
Det går lätt och snabbt att hitta tandborsten, parfymen eller crèmen. Eller varför inte starta grillkvällen med en Eva Solo Bordsgrill, visa dina gäster hur enkelt det är att grilla i dag, och samtidigt uttrycka en supermodern och praktisk stil

Ett vackert barnvänligt hem

Till det barnvänliga hemmet är det perfekt med en sittsäck, så varför inte hitta en som är både glad och färgrik i form av t.ex. Fashionbag från Sitting Bull. Här behöver du inte tvivla på kvaliteten, så låt familjen samlas kring sittsäcken när ni ska se en film eller läsa en bok. Om det är något som skapar trygga och glada ramar så är det utan tvivel en väggdekor. Den passar självklart i barnrummet men också i vardagsrummet eller kök-allrum. Och varför inte hitta en som också är praktisk, när du ändå är igång? Kolla in Ferm Living Höjdmätare (blå), som både är kul, söt och praktisk.

Snygg och klassisk heminredning

Imponera på dina gäster med den otroligt vackra Ljuskrona från Leitmotiv. Se hur det vackra ljuset breder ut sig i rummet och ge hemmet en varm, välkomnande framtoning. Här pratar vi om ett oumbärligt inslag som förmår att se både klassisk och elegant ut.Det finns inget som sprider stil så som detaljer. Därför är Velvet Knopparna från Cozy Living fantastiska till att skapa ett karakteristiskt och närmast Royal uttryck. De finns i tre storlekar och fem färger, så du kan göra din egen variant och sedan skapar knopparna magin.

Du är säker på att få en utmärkt kvalitet, och kom ihåg att du får prisgaranti på varor från Du-buy.se