0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

KONTAKTA VÅR KUNDSERVICE

Vi gör allt vi kan, så att du blir nöjd med din handel här på Dubuy.se. Om har du frågor om våra produkter eller en befintlig bokning, så är du välkommen att kontakta oss! 

(+45) 28 96 50 21
   
kundeservice@dubuy.dk
 
Öppettider
Måndag:   09:00 - 17:00
Tis-tors:   09:00 - 16:00
Fredag:   09:00 - 15:00

 


HANDELSVILKOR

Du kan säkert handla på Dubuy.se.

Inga personuppgifter som registreras hos Dubuy.se, blir överlåtit, sålt eller gjort tillgänglig för tredje part. All information lagras på ett säkert sätt och är bara tillgängliga för betrodda medarbetare hos Dubuy.se

I samband med elektronisk betalning, används en säker krypterad metod genom webbutik systemet. Detta innebär att ingen kommer att ta del av kort uppgifterna, eftersom det sänds i krypterad form till PBS.
När du betalar med kreditkort, är du alltid skyddad mot missbruk. Du har ingen självrisk om det vid tillfällen missbrukas, när du köper i en internetbutik som använder SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem. Det har du dock när du handlar i en vanlig butik.

Följande villkor gäller för alla leveranser från Dubuy.se så vida det inte finns andra skriftliga avtal mellan köparen och Dubuy.se 

Pris og betaling.
Alla priser är i svenska kronor och inkl. Moms. På DuBuy.se kan du beställa produkter på nätet och betala med Visa/Dankort, Klarna, Viabill, Paypal eller så kan du göra en banköverföring. Du kan också dra nytta av ViaBill´s og Klarna's avdragsordning.
 
Dankort / Visakort / Mastercard / Maestro / Klarna /Viabill / PayPal.
Använd Visa, Mastercard, Maestro, Klarna, viabill eller PayPal för enkel och säker betalning. 

D
u anger din kreditkortsinformation via en säker och konfidentiell anslutning som förvaltas av PBS. Dina data krypteras, och varken Dubuy.se eller andra har möjlighet att läsa dina data. 

När du betalar med kreditkort, är du alltid skyddad mot missbruk. Du har ingen självrisk om det vid tillfällen missbrukas, när du köper i en internetbutik som använder SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem. Det har du dock när du handlar i en vanlig butik. 

Beloppet dras från ditt konto när varorna levereras från Dubuy.se och där kan aldrig dras ett större belopp än vad du har godkänt vid köpet. 
 
Klarna & ViaBill
Med Klarna og ViaBill kan du köpa varor nu och dela betalningen i flera bitar. Helt och hållet räntefritt. Varje månad betalar du i princip en låg minimum. Men du kan alltid välja att betala ett högre belopp - eller den totala restsumman.
 
Girering.
Du kan välja att föra över pengarna genom ett bankkonto. Kom ihåg att ange ordernumret.

Överföringen ska göras till konto i Sydbank, Danmark: 
IBAN: DK4271180009420335 Swift: SYBKDK22

Om du väljer att använda banköverföring som betalningssätt, kan vi konstatera att det kan ta 1-4 dagar innan vi får betalningen.  

Förutsättning för webbplatsen.
Vi tar inget ansvar för fel på webbplatsen vid eventuella priser, korrektur fel, tekniska fel och utsålda varor.
 
Leverans
Alla paket kommer med GLS eller DSV, beroende på vilka varor som ska levereras. Leveringstiden er ca. 3-7 dage.
 
Alla köp över 1000, -. kr levereras gratis - och du får en gratis gåva.
 
På köp under 1000, - kr faktureras porto- och expeditionsavgiften.
Priset beror på vilken typ av leverans. Till exempel är det billigare att ha paketet levererat till din arbetsplats. 
Se mera under "Leveranstyper" nedanför.
Du har också möjlighet att få paketet skickad till en annan adress, om varan eventuellt skulle skickas som en gåva åt någon. Du ändrar bara leveransadressen och fyller i kommentarfältet med text till ett kort. Så skriver vi ett litet kort med och skickar det tillsammans med paketet. Vi leverar dock inte gåvorna inpackade, men varorna blir levererade i en låda. 
Du kan välja mellan fyra olika leveranstyper:
Leverans. 
 
1. Pick.
Hämta själv paket på dubuy.se i Danmark inom öppettiderna. Kontakta oss om du vill hämta paketet utanför våra öppettider, så hittar vi en lösning. 
 
2. Leverans hemmet.
Paketet blir lagt på ett ställe som du har valt hemmet. (ex. under trappen, i en carport eller liknande) eller blir levererat till postkontoret om du inte är hemma.
 
Öppettider för upphämtning.
Du kommer att få en e-post när paketet är redo för upphämtning, som vanligtvis kommer att ske inom 24 timmar.
Dessutom är du välkommen i vårt showroom/lager dagliga mellan 10:00 - 16:00 och efter överenskommelse med oss. Men det är en bra idé att veta vad du vill se eller köpa, eftersom vi har riktig många varor.
 
Adress:
Jupitervej 10
7430 Ikast
Danmark
 
Om din beställning innehåller order som först ska beställas hem, kommer ordern att levereras när vi kan skicka en hel leverans. I sådana fall får du ett meddelande på din e-mail om leveransdatumet.
 
Ångerrätt. 
Det är viktigt för oss att du är nöjd med din beställning, och det kan du fundera på när du har varan i handen. 
Dubuy.se erbjuder därför en 30-dagars ångerrätt.
 
Du kan byta till en annan vara eller få pengarna tillbaka. Det är en förutsättning att varorna är oanvända och oskadade. Varan ska returneras i originalförpackning och med en kopia av kvittot. Vid returnering är du ansvarig för att varorna packas ordentligt. Du bär ansvar för varorna från det du får leveransen av varan. Du är ansvarig för minskning av varornas värde som av felaktig hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans egenskaper och hur den/det fungerar. Med andra ord - du kan prova varan på samma sätt som du provar den/det i en fysisk butik. Om produkten testas utöver vad som beskrivs ovan, anser vi det som använt, vilket innebär att du vid din ångerrätt för köpet, bara får en del eller inget av köpesumman tillbaka, beroende på produktens kommersiella värde..

För att få hela köpesumman tillbaka måste du därför göra samma sak som du kan i en fysisk butik. Du får testa produkten, men inte ta det i praktisk användning.
Alla paket ska levereras till vår adress. Vi har inte resurser att hämta paket utan leverans. F

raktkostnader för retur blir inte återbetalt.

  
 
Garanti. 
När du handlar på Dubuy.se har du alltid en 2 års garanti.
Detta innebär att du antingen kan få den reparerad eller utbytt, återbetalning eller minskning i pris, beroende på den specifika situationen.
Villkoret är förstås om klagomålet är berättigat och att felet inte orsakas av en felaktig användning av produkten eller annan skadebeteende.
Du måste komma ihåg att klaga inom rimlig tid efter att du har hittat felet på varan.
 
Returadresse: Dubuy.se
                       Jupitervej 10
                       7430 Ikast - Danmark

Har du frågor om uppsägning av ditt köp eller klagomål, så är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon. Vi kommer att göra allt vi kan för att du blir nöjd med din handel hos oss. 
 
Tlf.: (+45) 28 96 50 21
 
Hjemmesiden er ejet og drevet af
Datoselskabet af 17. december 2019 ApS, Norgesvej 13, 8450 Hammel, Denmark.
Cvr. 41024461
 
Pricerunner Köpgaranti. 
Få ditt köp skyddat upp till 50.000 kr om något problem inträffar. Som medlem på PriceRunner ingår alltid Köpgaranti hos oss. Denna tjänst är gratis och gäller för registrerade PriceRunner medlemmar.
Om du inte redan är medlem på PriceRunner och besökt oss genom dem så kan du, inom 60 minuter efter ditt köp genomföra din registrering. Det kostar inget och tar mindre än tre minuter och vips så blir ditt köp skyddat! Besök PriceRunner för gratis Köpgaranti
 
Med PriceRunner Köpgaranti får du ersättning för trasig vara, om leverans av varan uteblir, om en enskild vara saknas vid leverans eller om varan är felaktig. För att Köpgarantin ska gälla så behöver beställningen vara adresserad till dig som privatperson.
Ersättning utgår endast för inköpskostnader, fraktkostnader och den direkta ekonomiska skada du som kund lidit. Ingen ersättning lämnas för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter.
 
På PriceRunner hittar du en lista på kategorier som ej omfattas samt kompletta finstilta villkor som gäller.
 
Visste du att PriceRunner är Sveriges ledande tjänst för produkt- och prisjämförelser som sedan 1999 hjälper över 1 miljon svenskar att hitta bästa priset varje månad. Tjänsten är oberoende och låter ej butiker påverka den information som du som kund tar del av.