ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bokhyllor

Otroligt snygga och dekorativa bokhyllor från Sebra. När barnrummet ska inredas då är det viktigt med förvaringsplats. Nu för tiden är en modern inredning i barnrummet minst lika viktig som i resten av huset. Sebra har därför gjort några sköna lösningar i form av boklådor för förvaring. Dessa boklådor är självklart inte bara för böcker, du kan använda dem till precis vad du vill, dockor, gosedjur, foton eller något annat dekorativt.

 
Stigande ordning

   

5 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

5 artiklar

Bokhyllor i många former till många föremål

Bokhyllor finns i många snygga färger. Önskas det klassiska färger då är bokhylla (grå) från Sebra det helt rätta valet. Dessa bokhyllor levereras i set om 4 hyllor i tre olika grå färger. De har rundade hörn och mäter 50x30 cm, och minskar därefter med 5 cm. pr. hylla. Djupet är 20 cm. Dessa bokhyllor kan sättas upp precis efter behov och önskan. Och när de väl är satt på plats då är det bara det roliga kvar, att fylla dem med sina böcker och favoritsaker.

Ett annat allternativ är bokhyllan med 3 fack (pastell blå) som är en bokhylla med 3 kvadratiska fasta fack. Bokhyllan är tillverkad i paulownia trä och mäter L75xH25xD22 cm. Det finns flera möjligheter med denna bokhylla, som både kan stå på golvet eller hänga på väggen lodrät eller vågrät. Den har dolda infrästa beslag. En väldigt vacker möbel som finns i sköna färger.

Här hos Du-buy.se hittar du alla de populära och smarta bokhyllorna på marknaden, som både kan var för sig eller staplas till en större bokhylla. Bokhyllorna här är för dig som önskar att ge ditt barn det bästa och som inte vill kompomisa med inredning och design.