0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Barn

I dagens Sverige är det nästan lika viktigt att barnen rum blir inredda fint som det är i resten av huset. Därför har vi på Du-buy.se sätt till att vi har ett stort urval med snygga och funktionella produkter. Det finns något för var smak och du kan garanterat hitta en produkt som passar till din stil och ditt hem. Alla Du-buy,se produkter är av hög kvalité och har därför lång livslängd. Det gör våra barnprodukter till ett must-have i varje hem.

 
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 88

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 88

Bobles lekdjur

Barn älskar att leka men det viktigaste är att de inte kommer till skada. Därför har Du-buy.se över 200 olika lekdjur från Bobles så att du garanterat kan hitta något som barnet tycker är kul och som ser elegant ut. Bobles lekdjur är en av våra mest populära kategorier inom barn i dubuy’s sortiment, och du kan se hela det stora urvalet här. Nästen alla lekdjur från Bobles är gjorda av EVA-skum som är ett slitstarkt material med många goda egenskaper. Det ä vattenavvisande, river inte, är lite mjukt så att barnet inte slår sig och innehåller inte hormonstörande ftalater. Ett exempel på de eleganta och praktiska lekdjuren är den populära elefanten som du kan se här. Denna elefant är också tillverkad av det mirakulösa EVA-skummet och fås i alla regnbågens färger. Det gör den idealisk som leksak och prydnad i barnrummet.

Hitta fina dockvagnar
Älskar ditt barn sin docka eller bamse? Eller vill du ha en fin möbel i barnkammaren? Oavsett vilket så är dockvagnar alltid ett bra komplement till barnrummet. Hos Du-buy.se har vi flera olika dockvagnar som kan ses här. De fås i allt från solid trä till i handgjord naturflätning och i många olika färger. Därför hittar du enkelt något som passar både dig och ditt barn. Med många dockvagnar, som denna från Smallstuff, ingår det en madrass så att dockan eller bamsen kan ligga komfortabelt i sin lilla dockvagn. Det kan vara smart att köpa sänkläder och filtar från samma varumärke då vet man att det passar bra ihop. Dessutom passar dockvagnen in i en serie med docktillbehör som smallstuff har gjort. Köper man hela setet kan barnet börja leka direkt, och det hela ser jättefint ut ihop.

Fina och praktiska skötbord samt blöjhållare
Ett komfortabelt skötbord är alpha och omega för en baby, samtidigt är det viktigt med massor av förvaringsplats till blöjor, krämer och så vidare. När skötbordet väl uppfyller alla dessa krav så ska det också se elegant och snyggt ut. det kan vara svårt att hitta det perfekta skötbordet till dig och din baby men vi på du-buy.se försöker göra det enklare för dig när du ska välja. Vi har många olika former, färger och typer av skötbord och du kan se dem alla här. Vi har transportabla skötbord som står på golvet och är lätta att flytta runt, vi har också mer permanenta skötbord som hänger på väggen och därför inte tar så mycket plats. Ett exempel på ett vägghängande skötbord är detta från Nathi. Det är tillverkat i formpressat ljust bokträ och kan fällas upp när det inte används. Det medföljer ett tvättbart underlägg och skötbordet har massor med förvaringsmöjligheter. Som om det inte var nog, så medföljer det också en blöjhållare i bokträ i samma färg.