Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Toalettrullehållare

Det är svårt att vara utan toalettpapper på badrummet, och nu när du kan få allt till badrummet i eleganta, designade versioner så kan du naturligtvis också få en toalettrullehållare som är snygg att titta på. Så ut med gammelmormors virkade variant som härstammar från stenåldern och in med en ny toalettrullehållare från modern tid.

 
Stigande ordning

   

13 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

13 artiklar

Stort urval av olika toalettrullehållare

Här på Du-buy.se har vi många olika hållare för toalettpapper – huvudparten kommer från Neon Living och tyska Blomus! Toalettrullehållarna från Neon Living är tillverkade i akryl och fås i flera snygga färger, medans hållarna från Blomus! är mer klassiska i sitt utseende och materialval.

Det är en smaksak om man föredrar en fristående eller vägghängd toalettrullehållare. Det är också individuellt – och påverkas av den övriga inredningen i badrummet – om man vill ha en toalettrullehållare i mässing, plast eller stål, allt efter vad som passar bäst hemma hos dig.

Se dig omkring på sidan och bestäm dig för om du helst vill ha spralliga färger i plast, eller om det är en i stål du måste ha för att ditt badrum ska få en uppfräschning. Och kom ihåg att det blir lite roligare att göra rent på toaletten om tillbehören är okej.