ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Toalettborstar

Det går inte att vara utan en toalettborste om du vill att toaletten ska vara ren efter upprepade besök. Så varför inte byta ut den tråkiga toalettborsten mot en lite mer elegant eller kanske humoristisk toalettborste, när den nu ändå måste finnas där?
 
Stigande ordning

   

24 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

24 artiklar

Toalettborstar för alla plånböcker

Det finns något för var smak – och för var plånbok. Det finns eleganta, roliga, enkla, moderna toalettborstar, vägghängda toalettborstar, toalettborstar i stål, toalettborstar med och utan lock, och så vidare. Och som du kan se, behöver du inte punga ut en förmögenhet för att få stil och elegans på badrummet.

Vi har många olika toalettborstar från Zone här på sidan, och gemensamt för dom är att de är enormt stilrena och enkla i sitt uttryck. Du kan välja en toalettborste med knalliga färger eller en mer klassisk i borstad eller blank stål.

Ska det vara lite kul, då kan du välja den roliga och annorlunda Ballo-toalettborsten från Normann Copenhagen eller den humoristiska Help!-toalettborste från Propaganda. Förutom alla dessa så kan du också välja mellan snyggt utformade toalettborstar från både Mette Ditmer och tyska Blomus!