ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tandborstmuggar

Tandhygien är viktigt, och därför är det viktigt att hålla reda på hemmets tandborstar. Placera dem i en vacker tandborstmugg bredvid badrumsvasken - då är du säker på att du kommer ihåg den dagliga tandborstningen och kanske undviker du ett allt för dyrt tandläkarbesök.
 
Stigande ordning

   

20 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

20 artiklar

Alltid tandborstmuggar i bra kvalité

Här hos Du-buy.se hittar du en lång rad dekorativa och praktiska tandborstmuggar. Mestadels från det moderna och eleganta varumärket Zone, men vi har också vackra tandborsthållare från tyska Blomus! En rolig tandborsthållare som ser ut som en stor tand från Chaiyut Plypetch och eleganta tandborstmuggar från Mette Ditmer. Se t.ex. den vackra tandborstmuggen i täljstenslook, som är en del av Mette Ditmers Soapstone-serie.

Eller kanske istället något i en fräsch knallig färg till tandborstarna, så ditt badrum får en färgklick som bryter av de vita ytorna? Då är Zone svaret med sina helt stilrena tandborstmuggar i t.ex. hallon eller turkos.

Vill du ha en mer modernistiske look, då har Zone också några enkla och stilrena tandborstmuggar tillverkade i aluminium med soft touch-yta och svart gummi.