Köp julklappar nu - Vi byter till 15 januari
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Duschdraperier

Skäm bort ditt badrum med ett nytt fräscht duschdraperi i en bra kvalité.
Ett duschdraperi är nödvändigt i de flesta badrum då det, förutom att vara snyggt, också är väldigt praktiskt. När det är dags att välja nytt duschdraperi är det alltid flera olika saker att tänka på. Är priset det rätta? Passar färgerna in i badrummet och ska det vara det klassiskt enfärgade eller ska det ha ett fint motiv? Skapa en mysig stil i ert badrum med ett nytt snyggt duschdraperi.

 
Stigande ordning

   

1 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

1 artiklar

Duschdraperiet till dig

Ett av de riktigt populära valen när det kommer till duschdraperier är Zone draperi (blå) från Carletti serien. Detta V ger badrummet ett lyft med sin vackra enkla design och snygga blåa färgnyanser. Draperiet finna i 2 olika färgvarianter – färgerna blå och grå. De mäter 200 x 180 cm och är tillverkade i polyester.
Luksus duschdraperi (vit) från Zone i extra kraftig härlig kvalité är ett annat bra alternativ på ett nytt duschdraperi. Detta duschdraperi är stilrent och snyggt. Det har den klassiska vita färgen och passar i de flesta badrum. Draperiet är tillverkat i jacquardvävd polyester och mäter 200 x 180 cm.
Ska man nu ha ett nytt snyggt duschdraperi – då ska man kanske också byta ut krokarna till upphängningen. Vi har därför ett perfekt förslag på silver krokar (till duschdraperi) från Zone. De är enkla, praktiska och fås i färgen silver och levereras i paket med 12 st.

Här hittar du ett stort urval av duschdraperier. Urvalet är blandat, från enkla traditionella designs till de mer nytänkande och spännande varianterna med fina motiv. Vi hoppas att du hittar just det duschdraperi som du behöver här hos Du-buy.se.