ERBJUDANDEN - minus 50-70% -  KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badrumsmatta

Den tiden är förbi då en badrumsmatta bara var en tråkig trasa i en trist färg och ett otrevligt material. I dag fås badrumsmattor i allsköns färger och läckra kvalitéer. Och istället för att vara av ondo, är det mattan som ger badrummet en extra touch och tillför stil och personlighet till rummet som annars kan vara besvärligt att "möblera".

 
Stigande ordning

   

3 artiklar

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

3 artiklar

Badrumsmattan– en extra touch till ditt badrum.

Den tiden är förbi då en badrumsmatta bara var en tråkig trasa i en trist färg och ett otrevligt material. I dag fås badrumsmattor i allsköns färger och läckra kvalitéer. Och istället för att vara av ondo, är det mattan som ger badrummet en extra touch och tillför stil och personlighet till rummet som annars kan vara besvärligt att ’möblera’.

Här på sidan ser du de badrumsmattor som du kan välja mellan på Dubuy.se. Vackra färger och fina kraftiga kvalitéer – så oavsett om du har golvvärme på badrummet eller ej, så kommer du aldrig att frysa om fötterna igen när du kommer ur duschen en råkall vintermorgon. Du slipper också att få vatten på golvet, och det är inte helt fel.