JANUAr ERBJUDANDEN - KLIK HER
0 vare(r)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badrum

Här ser du vårt stora urval av förvaring, tvålpumpar och andra typer av tillbehör till badrumet. Vårt urval under kategorin "badrum" är ett av de största vi har, och vi är stolta över att ha ett så brett urval av märkesvaror till badrumet. Från en Areo tvåldispenser till Ballo toalettborste.

Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 432

Loading ...Load More ...
Stigande ordning

   

Artiklar 1 till 24 av totalt 432

Kvalité till badrummet

Vårt urval av saker till badrummet är ganska brett och inkluderar många olika typer av oumbärliga artiklar i vardagen, t.ex. eleganta och praktiska tandborstmuggar, snygga mjuka handdukar, bra badrumsvåg och rymliga tvättkorgar. Alla våra varor i badrumskategorien, från leksaker till barn till snygga speglar av hög kvalité, är både kreativt designade och har en lång livslängd. Klicka in i de olika kategorierna och se vårt stora urval till badrummet, både leksaker till badkaret och förvaring av smycken och makeup. Här på sidan har du prisgaranti på alla varor till ditt badrum.

Mjuka handdukar till badrummet, stranden eller köket
Hos Du-buy.se vet vi att handdukar är en väldigt viktig sak i badrummet. Om din handduk är komfortabel att använda, då blir det mysigare att duscha, och det är viktigt. Med det i tankarna har vi sett till att vi har ett stort urval av handdukar till många olika priser som du kan se här. Du-buy.se har faktiskt över 100 olik handdukas relevanta artiklar i vårt sortiment. När du köper handdukar kan du köpa både badhandduk och minihanddukar från samma märke, då matchar dina handdukar varandra, se t.ex denne badhandduk i 100% bomull från Zone, som passar perfekt med denna minihandduk också i 100% bomull och självklart också från Zone.

Välj den perfekta spegeln till badrummet
Oavsett om du vill ha en modern spegel utan kant eller en mer rustik spegel med en kant av obehandlat trä så har Du-buy.se en spegel till dig. Vi har över 150 speglar från 13 olika varumärken och du kan se hela vårt urval här. Om du gärna vill inreda ditt hem lite futuristisk med speglar utan ramar, då kan denna spegel från House Doctor, kanske vara något för dig. Spegeln ser ut som att den flyger på väggen och fås också stående. Precis som många andra speglar fyller detta hela din vägg och gör att ditt badrum ser större ut än det är. Letar du efter en stående spegel till badrummet, sovrummet eller annat rum så är denna klassiker från Bloomingville ett bra val. Den är tillverkad i metall och går inte så lätt i sönder. Spegeln kan enkelt lutas upp eller ner så att du alltid är i fokus.

Hitta en necessär i god kvalité på Du-buy.se
På Du-buy.se kan du garanterat hitta en fin necessär till honom eller henne i superkvalité. Vi har över 50 olika necessärer några av skinn och andra i textil, som du kan se här. Vi har 9 olika varumärken, förutom giganterna som Bloomingville, House Doctor och Hübsch har vi också necessärer från Smallstuff och Reisenthel. Väskorna från de lite mindre varumärkena är färgglada och har mer mönster än de likartade necessärerna från t.ex. House Doctor. Ett exempel på en fin necessär till barn är denna necessär med flygplans print från Smallstuff. Den finns i två storlekar och är perfekt till barn i alla åldrar.